Видяхте какво се случи днес - ГЕРБ и управляващото мнозинство

...
Видяхте какво се случи днес - ГЕРБ и управляващото мнозинство
Коментари Харесай

Нинова видя ритуално самоубийство от страх сред ГЕРБ

Видяхте какво се случи през днешния ден - ГЕРБ и ръководещото болшинство си направиха ритуално самоубийство от боязън. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание, откакто изключителното съвещание, свикано по искане на Българска социалистическа партия, се провали, защото не се събра кворум.

По думите й ръководещите се опасяват от митинга, само че и от въпросите на опозицията и от истината . Българският народ през днешния ден видя образно по какъв начин се разрушава държавност и по какъв начин се крадат парите на хората. Бойко Борисов за следващ път сподели по какъв начин се погазва върховенството на закона, тъй като раздаването на пари може да се случи от държавния бюджет и без актуализация на бюджета, уточни соцводачката.

За 1 месец министър председателят Борисов раздаде към 2 милиарда лв. без проект, без аршин и оценка на кого ще оказват помощ тези пари , по какъв начин ще стабилизират стопанската система и по какъв начин ще оказват помощ на бедните, на дребния и междинен бизнес, разяснява Нинова.
 Извънредният парламентарен ден се провали
Извънредният парламентарен ден се провали

С крясъци " оставка " част от социалистите напуснаха Народното събрание

" Той (премиерът - б.р.) си купува персонално оцеляване и печели време, с цел да си добави чекмеджето с револвера. Ако държаха на смелостта, той щеше да пристигна, безапелационна бе Нинова.

Българска социалистическа партия желаят битка против корупцията. Ние желаеме разделяне на управляващите и парламентарен надзор върху изпълнителната власт, а през днешния ден имаме следващата тирания . Днес било времето да се подхващат ограниченията, да се актуализира бюджетът и на идващия ден Борисов да подаде оставка, изиска Нинова.
 Цветан Цветанов предвижда 500 000 гласа - и за себе си, и за ГЕРБ
Цветан Цветанов предвижда 500 000 гласа - и за себе си, и за ГЕРБ

Той протегна ръка към " Демократична България ", на кардинална основа

Според социалистите, ГЕРБ не желаят институциите да работят, а Борисов самичък опроверга себе си. Имаме икономическа и обществена рецесия, която ще се задълбочи през есента, предизвести Нинова и добави, че страната се намира в институционална и политическа рецесия.

Според нея да имаш болшинство в Народното събрание, да можеш да вземеш всички решения, които искаш и да не го направиш демонстрира боязън. Ние от четири години, а хората на митинга от месец, желаеме господство на закона, настоя Нинова.

В момента няма никой в страната, минимум от депутатите от ръководещото болшинство, който да знае какъв брой са парите в бюджета , какъв е дефицитът, какъв е остатъкът, какъв брой са заемите, по кое време ще ги връщат хората и при какви условия. Това искахме да се разбере през днешния ден от трибуната на Народното събрание. Няма бистрота и никакви гаранции за битка с корупцията, посочи Нинова.
 Посрещат депутатите с крясъци
Посрещат депутатите с крясъци " Оставка "

На влизане депутатите бяха замеряни и от яйца от протестиращите

Корнелия Нинова остро разкритикува дейностите на депутатите от ръководещото болшинството, което бламирало Народното събрание и не дало опция на институцията да си свърши работата. ГЕРБ сами провокират третата рецесия - има институционална, икономическа и политическа рецесия.

От думите й стана ясно, че чуването на основния прокурор Иван Гешев ще бъде през септември месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР