„Видяхме триумф на безсилието и на зависимостта, на пълната неадекватност

...
„Видяхме триумф на безсилието и на зависимостта, на пълната неадекватност
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов демонстрира триумф на безсилието и на зависимостта

Видяхме успех на безсилието и на зависимостта, на цялостната некомпетентност на Бойко Борисов . Проблемът, който слагат хората, и Борисов се пробва да замаже с тези смешни дейности, е казусът, че българската страна е изпаднала в дълбока взаимозависимост от Делян Пеевски и сараите на Доган . Това е гръбнакът на корупционната необявена коалиция, която ръководи страната от десетилетия “. Това разяснява пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “, във връзка огласените по-рано промени в кабинета. Според него „ това разбъркване на пластилинени хора удостоверява тази взаимозависимост “.

„ Борисов знае, че в случай че не обезпечи парите от Европа да отидат в джобовете на Пеевски, той ще се трансформира в идващия клиент на Гешев . Затова го е боязън от натиска и бълнува безумия “, уточни още Иванов.

„ На улицата има хора, които са доста по-добри и като дипломи, и като адекватност на света, в сравнение с който и да е от неговите пластилинени хора. Борисов е изтъркан хитрец, който би трябвало да освободи страната от себе си … Хората би трябвало да гласоподават преди рецесията, тъй като това е най-здравословното нещо, което може да се случи в една страна “, добави той. По думите на Христо Иванов в кабинета „ остават хора, които са в тежка некомпетентност “ .

„ Не, не желая да ставам основен прокурор и не считам, че политици в България би трябвало да заемат този пост. В системата има задоволително почтени и честни хора “, съобщи водачът на "Да, България " и съпредседател на „ Демократична България” Христо Иванов, разяснявайки изказването на премиера Бойко Борисов, в което той уточни, че от дълго време знае за желанието на Иванов да стане основен прокурор.

„ Това е неуместна теза с която Борисов демонстрира страха си. Това изказване още един път демонстрира неговата взаимозависимост. Тази взаимозависимост е главната на политическата корупция в България през последните 10 години и затова Борисов би трябвало да си върви. Той е един подвластен човек, който се опасява от действителното ръководство на върховенството на закона в България. Затова желаеме неговата оставка “, сподели Иванов.

Той съобщи, че оповестените промени в кабинета не може да се нарекат „ по различен метод с изключение на пренареждане на столовете на борда на Титаник “. Христо Иванов акцентира, че митингите ще продължат, тъй като жителите желаят оставката на това ръководство.

„ Необходими са бързи избори, които да доведат до дълбоки промени. Борисов не може да не признае своята взаимозависимост от сараите. Тези промени я оголват дефинитивно “, добави водачът на „ Да, България “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР