Видяхме се за 4-5 часа в къщи, когато дойде в

...
Видяхме се за 4-5 часа в къщи, когато дойде в
Коментари Харесай

Доведеният баща на Северин разкри шокираща тайна за него

„ Видяхме се за 4-5 часа в къщи, когато пристигна в Германия. А след това пристигнаха служителите на реда. Тогава разбрахме за проблемите, които е направи в Русе “, това съобщи в утринния блок на bTV доведеният татко на Северин Красимиров Асен Георгиев.

„ Каза, че е умъртвил една от България. Не знае какво е правил и какво е правил. Бил е пийнал и надрусан. Каза, че е направил тази неточност “, показа още мъжът. „ Призна си, че е направил това “, безапелационен бе доведеният татко на Северин, който е упрекнат, че е умъртвил и изнасилил русенската журналистка Виктория Маринова.

„ Като ни сподели не му повярвахме. Той сподели „ Майко, направих така и така. Убих едно момиче. Не знам какво съм правил. Бях пийнал и надрусан. Тук съм единствено, с цел да видя теб, брат ми и сестра ми “, показа още мъжът, който живее с майката на Северин.

„ Аз му споделих, че няма смисъл да бяга, тъй като те несъмнено към този момент знаят, че към този момент е тук. И по този начин и стана “, разясни Асен. „ Не беше спокоен. Плачеше. Ревеше. Каза, че е израснал без татко и ревеше. Баща му не се е обесил в пандиза. Не съм чувал някой в България да е наказан за година затвор и да реши да се обеси за това. Баща му е лежал за желязо в пандиза. Ние с него бяхме комшии “, спомни си доведеният татко на килъра от Русе.

" Северин има болести по завещание. Не са добре с главата. Някой път не знаят какво вършат и правят. Някой път си седят и ядат и внезапно почват да чупят. Ей, брат му е пред мен. Прави същото, седи си и почва да чупи. Даже в миналото викаме и Бърза помощ. Имат документи от София от психото. И тримата – Северин, брат му и сестра му, не са добре. Пият хапчета за успокоение, само че майка им не им дава хапчетата “, разясни още Асен, в отговор на въпрос дали това ще бъде главната защитната версия на Северин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР