Видяхме един блицкриг срещу председателят на Сметната палата. Това заяви

...
Видяхме един блицкриг срещу председателят на Сметната палата. Това заяви
Коментари Харесай

Острието на Кирил Петков Настимир Ананиев: ПП няма нищо общо с криптобанката Nexo

" Видяхме един блицкриг против ръководителят на Сметната палата ". Това съобщи Нестимир Ананиев от Политическа партия в студиото на Народоосвободителна въстаническа армия. " Сменен е един председтел, с цел да бъде поставена негова заместничка, за която Атанас Атансов от Демократична България съобщи от трибуната, че нейният съпруг  непосредствен с иван Гешев ”, уточни още Ананиев и заподозря “колаборация, която можехме да я забележим и в коалиция ”. ”Хората, които бяха на срещата с Корнелия Нинова гласоподаваха това премахване ”, сподели още той, визирайки ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. 

Той бе безапелационен - Политическа партия няма нищо общо с криптобанката Nexo. 

А самият той удостовери, че познава Антони Тренчев от Nexo, само че нямат контакт от 2022 година " Били сме народни представители дружно. Виждал съм го предходната година, само че не съм разговарял с него след акцията ”, съобщи той. " През 2018 година имахме проекти за общ план, само че той реши да се гмурне в криптовалутата и пътищата ни се разделиха ", посочи Ананиев.

“Защо би трябвало да вървим на избори като Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи декларират, че ще създадат коалиция по-късно. Да я създадат в този момент, за какво би трябвало да харчим пари за нови избори ”, попита той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР