Видях тялото на убития. Това заяви пред Нова тв домоуправителят

...
Видях тялото на убития. Това заяви пред Нова тв домоуправителят
Коментари Харесай

Дядо Стефан предупредил, че може да бъде убит от зет си

Видях тялото на убития. Това съобщи пред Нова тв домоуправителят Димитър Бързаков, който е бил с органите на реда, когато тялото на Стефан Янев е било намерено.

"Най-лошите ни прогнози се потвърдиха. По тялото му има следи от принуждение. Раните бяха единствено по лицето и главата му ", добави той.

Съседка изясни, че в деня на убийството е усетила странна миризма в коридора от препарати за разчистване. Според нея Мария очевидно съзнателно е прикривала следите си.

Адвокат Стойко Бърборски е длъжностен бранител на Мария и Свилен, той бе посетител в предаването "Съдебен спор ". „ Видях се с Мария. Тя споделяше, че нищо не знае. Твърди, че не е съпричастна към това ликвидиране. Казва, че схваща обвиняването, само че не е отговорна ", съобщи той.

„ За момента е ясно, че тя е наказателно виновна и няма по какъв начин да бъде изкарана невменяема. Не е ясно кой тъкмо обаче е направил убийството. Мотивите за такова закононарушение може да бъдат най-различни. Обществено обаче се знае, че са имали проблеми. Личи, че спорът е в фамилията. Убит е 4-5 дни преди да бъде открит, съгласно специалисти. Експертизите не са подготвени. Според свидетелски показания обаче това не е по този начин. Явно е погубен, когато е бил чут да крещи за помощ на 11 февруари “, сподели юрист Бърборски.

"Престъпно са бездействали служителите на реда, които са били извикани на сигнал и не са влезнали, разяснява още юристът.

Стефан имал приятелско семейство от Кочериново, на което постоянно е споделял, че щерка му и шурей му са способни да го убият.

„ Оплакваше се, че върви по какви ли не институции поради щерка си ", признава съседката му. Сестрата на Стефан - Елена Зеленкова няма пари да погребе брат си. Жената също е треперела за живота у, тъй като е подозирала, че дъщерята на Янев е подготвена да го убие. "Рядко се виждахме с него, само че все ми се оплакваше от Мария ", признава дамата.

"Нямам пари да го погреба, от къде? Тук в този момент съм в къщата на внучката ми, с цел да се стоплям през зимата. Няма по какъв начин да й желая пари на нея за заравяне, неловко е. Децата няма кой да ги гледа, да ги дадат в дом ", споделя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР