Видях тялото на убития. Това заяви пред Жоро Игнатов домоуправителят

...
Видях тялото на убития. Това заяви пред Жоро Игнатов домоуправителят
Коментари Харесай

След убийството на дядо Стефан домоуправителят обяви: Видях тялото му...

Видях тялото на убития. Това съобщи пред Жоро Игнатов домоуправителят Димитър Бързаков, който е бил с органите на реда, когато тялото на Стефан Янев е било намерено. 

" Най-лошите ни прогнози се потвърдиха. По тялото му има следи от принуждение. Раните бяха единствено по лицето и главата му ", добави той, написа още Блиц.

  

Съседка изясни, че в деня на убийството е усетила странна миризма в коридора от препарати за разчистване. Според нея Мария очевидно съзнателно е прикривала следите си.

 

Адвокат Стойко Бърборски е длъжностен бранител на Мария и Свилен, той бе посетител в предаването " Съдебен спор ". „ Видях се с Мария. Тя споделяше, че нищо не знае. Твърди, че не е съпричастна към това ликвидиране. Казва, че схваща обвиняването, само че не е отговорна ", съобщи той.
 



„ За момента е ясно, че тя е наказателно виновна и  няма по какъв начин да бъде изкарана невменяема.  Не е ясно кой тъкмо обаче е направил убийството. Мотивите за такова закононарушение може да бъдат най-различни. Обществено обаче се знае, че са имали проблеми. Личи, че спорът е в фамилията.  Убит е 4-5 дни преди да бъде открит, съгласно специалисти.  Експертизите не са подготвени. Според свидетелски показания обаче това не е по този начин.  Явно е погубен, когато е бил чут да крещи за помощ на 11 февруари “,  каза юрист Бърборски.
 
" Престъпно са бездействали служителите на реда, които са били извикани на сигнал и не са влезнали, разяснява още юристът.
 
Стефан имал приятелско семейство от Кочериново, на което постоянно е споделял, че щерка му и шурей му са способни да го убият. „ Оплакваше се, че върви по какви ли не институции поради щерка си ", признава съседката му.



Сестрата на Стефан - Елена Зеленкова няма пари да погребе брат си.  Жената също е треперела за живота у, тъй като е подозирала, че дъщерята на Янев е подготвена да го убие. " Рядко се виждахме с него, само че все ми се оплакваше от Мария ", признава дамата.



" Нямам пари да го погреба, от къде? Тук в този момент съм в къщата на внучката ми, с цел да се стоплям през зимата. Няма по какъв начин да й желая пари на нея за заравяне, неловко е.  Децата няма кой да ги гледа, да ги дадат в дом ", споделя тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР