Видях искри, които летяха навсякъде, разказва потърпевшатаiPhone 6 се възпламенил

...
Видях искри, които летяха навсякъде, разказва потърпевшатаiPhone 6 се възпламенил
Коментари Харесай

Apple разследва експлозия на iPhone 6 в ръцете на момиче

„ Видях искри, които летяха на всички места ”, споделя пострадалата

iPhone 6 се възпламенил в ръцете на момиче от Калифорния (снимка: CCO Public Domain)

Apple ще проверява сериозен случай с един от нейните смарт телефони. Става въпрос за детонация на iPhone 6, благосъстоятелност на 11-годишно момиче от Калифорния , заяви AppleInsider.

Кайла Рамос гледала видео в YouTube в спалнята на сестра си, държейки iPhone 6. „ Седях, с телефон в ръката си, а след това видях искри, които летяха на всички места, и просто го хвърлих върху одеялото ”, споделя Рамос.

Мария Адата, майка на Кайла, се обадила на идващия ден в Apple, откъдето я помолили да изпрати фотоси на смарт телефона, развален от детонацията, и да достави самото устройство на търговеца, от който е платен злощастният iPhone 6.

В коментар на случая Apple съобщи, че ще организира следствие, защото може да има редица аргументи за запалване и детонация на смарт телефон – да вземем за пример потребление на кабели за зареждане и зарядни устройства от така наречен „ трети страни ”.
още по тематиката
Смята се, че точно потреблението на неоторизирани аксесоари е довело до възпламеняване на iPhone през 2016 година в Британска Колумбия, което аргументи пожар в къщата на фермер.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР