Видра напада 3 жени в тюбинга на река Монтана; 1 жертва е транспортирана с хеликоптер до болница

...
Видра рани три жени при рядко срещано“ нападение в сряда
Коментари Харесай

Видра рани три жени при „рядко срещано“ нападение в сряда вечерта, докато жертвите се носеха на вътрешни гуми в река Монтана, казаха официални лица.

Жените са наблюдавали една или две видри в река Джеферсън, когато едната се приближила и нападнала, каза Министерството на рибата, дивата природа и парковете в Монтана. Жените успели да излязат от водата и видрата отплувала.

Жертвите се обадили на 911 за помощ, казаха властите. И тримата се нуждаеха от медицинска помощ, включително една жена, която беше транспортирана до болница с хеликоптер. Длъжностни лица не дадоха конкретни подробности за нараняванията, като само казаха, че жената, която е била транспортирана с хеликоптер, е претърпяла наранявания, които са „по-сериозни“.

видрата беше хваната да краде дъска за сърф в Калифорния. Полицията каза, че „агресивна морска видра в района хапе, драска и се катери по дъските за сърф.“

Щатските служители в Аляска през 2021 г. предупредиха жителите, че речните видри хапят хора и кучета.

Длъжностни лица в Монтана не уточниха за какъв тип видра става дума, но държавно полево ръководство за местните животни изброява само един вид видра: северната речна видра, член на семейството на невестулките. Видът има 36 зъба. Тежат около 20 паунда и са с дължина около 47 инча.

В: МонтанаАлиза Часан Twitter Благодарим ви, че прочетохте CBS НОВИНИ. Създайте своя безплатен акаунт или влезте
за повече функции. Продължете Моля, въведете имейл адрес, за да продължите Моля, въведете валиден имейл адрес, за да продължите

Още от CBS News

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР