Видният консерватор“ Николай Бареков е прозрял нещо много важно –

...
Видният консерватор“ Николай Бареков е прозрял нещо много важно –
Коментари Харесай

Клас стани! Влиза учителят Николай Бареков!

Видният реакционер “ Николай Бареков е прозрял нещо доста значимо – нито ще влезе повече в европарламента, нито в българския. Колкото и да презарежда " Цензурата “ с политическото  му съществуване е завършено. Похвално е, че самичък е стигнал до този извод – най-хубавата му политическа прогноза до момента.

Новият му закостенял план, както  го анонсираше, очевидно към този момент е отишъл по дяволите. Дори в съдружничество с Волен Сидеров  планът се е спихнал. А може би и тъкмо поради Волен.  Още като чу за сходна концепция Радан Кънев причисли  и двамата към потребните идиоти.

И по този начин – Бареков е решил да не се държи повече като телефонен лъжец. Да не крещи по площадите с парите на КТБ. Да не пече кебапчета  и да дава обещание, че ще товари ромите на влакове и право в Индия, да не театралничи с " Таймс “ в брюкселско кафене, в случай че не схваща написаното. Изобщо да не се прави на маймуна.

С политическата маймуна Бареков  е свършено. Така най-малко споделя самият Бареков. Очакванията, че ще се замонаши в някой манастир, няма да се осъществен. Но той жадува толкоз за внимание, че няма по какъв начин изцяло да забравим барековщината. Затова в този момент е решил да опитва дали ни е останал и грам ум в главата, с цел да се вържем на последния  му маймунджилък.

Щял да става непретенциозен даскал по български език и литература. Може и в затънтено село – където го разпределят. Подавал документи в МОН, въпреки че там не се подават, само че карай да върви.

Ако естественият български преподавател още не се е разревал, в този момент е моментът, тъй като новият му сътрудник е преди малко освободен от европейска каторга, както се ожалва самият той, и влиза в класната стая като един Бойчо Огнянов.

Медийно внимание, несъмнено, каква вест – Бареков преподавател. Сигурно опитва какъв брой от тези, които го пратиха в европарламента преди години,са останали на същия ум. Може пък и да брои гласовете за консервативния план. Не стигат, господин учителю!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР