Видният италиански юрист проф. Джжузепе Консоло, който защитаваше Сергей Антонов,

...
Видният италиански юрист проф. Джжузепе Консоло, който защитаваше Сергей Антонов,
Коментари Харесай

Защитникът на Сергей Антонов: Дайте ми документацията за имотите на Симеон! Искам да реша казуса!

Видният италиански правист проф. Джжузепе Консоло, който защитаваше Сергей Антонов, желае да способства за решаването на проблема с така наречен царски парцели. Консоло бе юрист на Антонов в фамозното дело за опита за ликвидиране на папа Йоан-Павел II и така наречен " българска диря ". Консоло моли за документите по делото " Врана ", с цел да способства за прекратяването на разногласието.

Това излиза наяве от негова позиция, качена на страницата му в интернет.

Юристът показва, че попаднал на новината за решението на съда да отнеме двореца " Врана " от Симеон II в уебпространството.

" На всички е добре известно по какъв начин защитавах с всички сили Сергей Антонов - оня зам.-директор на бюрото на БГА " Балкан " в Рим, станал в следствие прочут на летописите; тази отбрана бе повода аз да се окажа дебитор на цар Симеон - очевидец бях по какъв начин по целия свят се чуваше зовът на неговия уединен глас в отбрана на Антонов, съпроводен от персоналното му въздействие и връзки, с които се стремеше да увери, че " българската диря " е единствено една небивалица ", написа Консоло. И по този начин изяснява интереса си към проблема с така наречен царски парцели.

" Цар Симеон беше от тези малко на брой, в случай че би трябвало да бъда почтен, които застанаха паралелно до мен, с цел да се включат в борбата за отбрана положителното име на Сергей Антонов, само че също и най-много репутацията на тази неголяма, само че почтена страна България ", се споделя още в позицията на проф. Консоло.

Той споделя изумлението си от това, че " моите български другари се съдят между тях за влизане във владението на царските палати ". Видният правист не крие, че съгласно него е " по-уместно и съответно " във " Врана " да живее царското семейство, в сравнение с " някое държавно институция, в което едва ли ще се откри някой, който да дава отговор на висотата на царския чертог. "

" Говорят ми, че в този момент мнозина застават на фронтовата линия, с цел да бранят позицията на монарха - правоприемник на цар Фердинанд. Но доколкото разбирам, същите тези хора, въпреки и известни на публичното мнение, са предпочели да вървят по дългия път в търсене на истината и да отстояват убежденията си, скрити зад щита на анонимността.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР