Видни представители на Демократическата партия в САЩ реагираха с остри

...
Видни представители на Демократическата партия в САЩ реагираха с остри
Коментари Харесай

Предупреждение: Тръмп води САЩ към поредната пагубна война

Видни представители на Демократическата партия в Съединени американски щати реагираха с остри рецензии на снощния ракетен удар по летището в Багдад, осъществен по разпореждане на президента Доналд Тръмп, одобри който беше погубен видният ирански военачалник Касем Солеймани, съобщи Ройтерс.

Бившият вицепрезидент и евентуален противник на Тръмп в борбата за Белия дом на изборите тази година Джо Байдън упрекна президента, че е " хвърлил пръчка динамит в буре с барут ".

" Нито един американец няма да оплаква гибелта на Касем Солеймани, който поддържаше терора и сееше безпорядък. Това обаче не оправдава подхванатия от Тръмп неимоверно нарастващ ход в един към този момент задоволително рисков район. Ние можем да се окажем на ръба на колосален спор в Близкия изток. Тръмп дължи на американския народ пояснение за тактиката и проектите за поддържане на сигурността на нашите бойци и нашия дипломатически личен състав, на нашите хора и на нашите ползи - както тук, в страната, по този начин и зад граница, и на нашите сътрудници в района и отвън него ", уточни Байдън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР