Видни крипто експерти сочат VC Spectra (SPCT) и Blur (BLUR)

...
Видни крипто експерти сочат VC Spectra (SPCT) и Blur (BLUR)
Коментари Харесай

Топ монети за 2023: Защо SPCT и BLUR трябва да са в полезрението на всеки инвеститор!

Видни крипто специалисти сочат VC Spectra (SPCT) и Blur (BLUR) като две от най-хубавите криптовалути, в които да инвестирате през септември 2023 година

VC Spectra (SPCT) обаче получи най-съществени похвали въз основа на мощно усъвършенстваните функционалности на токена и несравнимата му полза в действителния свят .  

SPCT набра над $2.4 милиона в частната си сийд продажба и предлага невероятни облаги до края на обществената предварителна продажба.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

VC Spectra (SPCT) е на път да трансформира крипто промишлеността

VC Spectra (SPCT) е ръководен от общността децентрализиран хедж фонд , който предлага най-жизнеспособните вложения в настоящи блокчейн планове и софтуерни стартъпи.  

Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да прегледат огромно многообразие от токени и пазарни ниши и да получават тримесечни дивиденти и назад изкупуване от облагите на своите вложения .



Освен това най-хубавите логаритми и системи за търговия с изкуствен интелект на платформата избират най-доходоносните варианти с ненадминато равнище на точност.  

Следователно усъвършенстваният разбор на риска на VC Spectra (SPCT) разрешава на потребителите да откриват повтарящи се трендове и да диверсифицират портфейла си с планове, които обезпечават оптималната възвръщаемост , като в същото време минимизират рисковете .

Неопитните трейдъри също могат да се научат по какъв начин да вземат умни капиталови решения, заради което доста анализатори хвалят VC Spectra (SPCT) като най-хубавата криптовалута за начинаещи на целия пазар.

VC Spectra (SPCT) е BRC-20 токен , който е построен върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм за изгаряне , който понижава циркулацията с течение на времето. Ранните вложители получават разнообразни извънредни преимущества, като да вземем за пример ранен достъп до предварителни ICO-та и до планове с висок Web3 капацитет , както и право на глас за бъдещи продажби.

В момента VC Spectra (SPCT) се намира на стадий 3 от обществената предварителна продажба на цена от $0.025.

Инвеститорите ще осъществят 32% облага , когато токенът навлезе в идващия стадий на предварителна продажба и нарастне до $0.033 .

От друга страна, целевата стойност на предварителната продажба от $0.080 е избрана да донесе на вложителите от стадий 3 невероятните 220% облаги. Крипто запалянковците показват VC Spectra (SPCT) като един от най-хубавите алткойни за вложение през днешния ден, тъй че не се колебайте да се присъедините към обществената предварителна продажба.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Биковете на Blur (BLUR) чакат обилни покачвания на цената в идния интервал

BLUR запалянковците предвиждат, че токенът скоро може да успее да си възвърне юлските стойности към $0.320 , въз основа на възходящата известност на BLUR в NFT сферата.

Според отчета, който платформата за блокчейн разбори Messari разгласява на 22 август, BLUR е съумяла да господства на към 60% от NFT пазара в Етериум. Експертите считат, че този триумф е станал вероятен с помощта на airdrop събитието на BLUR на 14 февруари. Следователно доста крипто запалянковци правят оценка BLUR като привлекателна стартова площадка за NFT планове.

Освен това биковете предвиждат, че отключването на над 2 милиона BLUR токена през февруари 2024 година може доста да увеличи ликвидността на монетата. Анализаторите показват също, че 100-те най-големи портфейла не са търгували BLUR през последния месец, което е отражение на увереността на китовете в идното пазарно показване на BLUR.

От друга страна, мечките на BLUR предизвестяват, че токенът скоро може да навлезе в отрицателна наклонност заради продължителната си некадърност да доближи прага от $0.250.

Търговският размер на BLUR също се увеличи с 50% през последните 24 часа, като все още на писане на публикацията е малко над $38 милиона . По този метод някои критици считат, че доста притежатели на BLUR може скоро да се реалокират към по-надеждни платформи.

Най-добрите крипто специалисти са уверени, че VC Spectra (SPCT) сигурно ще надмине съперници като Blur (BLUR) незабавно щом се появи на огромните тържища, тъй че не забравяйте да инвестирате в този момент и да получите  10% бонус върху всички депозити!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Важно : Тази публикация се дава единствено с осведомителна цел и не е предопределена за капиталов съвет. Съдържанието не съставлява рекомендация за покупка, продажба или държане на скъпи бумаги или финансови принадлежности. Читателите би трябвало да организират лични изследвания и да се съветват с финансови съветници, преди да вземат капиталови решения. Представената информация може да не е настояща и да се окаже остаряла.

С достъпа до и прочитането на тази публикация вие потвърждавате и се съгласявате с горното обявяване и отвод от отговорност.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР