Видна фигура в сферата на криптовалутите, призната за проницателност и

...
Видна фигура в сферата на криптовалутите, призната за проницателност и
Коментари Харесай

Биткойн: Анализатор сподели тревожна прогноза за цената на криптовалутата

Видна фигура в областта на криптовалутите, приета за прозорливост и опит в търговията, неотдавна показа внимателен взор върху Биткойн (BTC) след леката пазарната промяна, породена от проблемите при Binance.

Анализаторът, прочут с псевдонима “ ” начерта песимистична вероятност, предполагайки настъпването на трансформационна фаза.

Capo чака идно “ “, което ще алармира за приключването на продължаващия мечи пазар на криптовалути.

В отговор на питане от почитател по отношение на траекторията на Биткойн , анализаторът удостовери вероятността за спад към $12,000. Това равнище, сходно на цената, следена през октомври 2020 година, се смята от него за евентуално маркиращо дъното на пазара.

Премествайки фокуса върху различните криптовалути, Capo изрази убеждението, че тяхната промяна може да надмине тази на Биткойн, в случай че флагманската криптовалута в действителност се спусне до планувания предел от $12,000.

Той уточни притеснителни индикатори при някои алткойни , подсказващи за евентуален връх в пазарната им траектория.

Capo означи актуалните пазарни настройки, като установи извънредно оптимистична вероятност. Тези оптимистични настроения обаче контрастират с по-широката макроикономическа обстановка, създавайки дивергенция. Анализаторът означи разширените графики с намаляващ размер, възприемайки ги като признаци на изкуствено продължен скок на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР