Видиш ли, че жена шофьор пуска чистачките в слънчев ден,

...
Видиш ли, че жена шофьор пуска чистачките в слънчев ден,
Коментари Харесай

Защо е важно да имате валидна полица Гражданска отговорност?

" Видиш ли, че жена водач пуска чистачките в безоблачен ден, би трябвало да внимаваш - явно ще завива. "

Шофьорският сексизъм, като този в шегата горе, има място единствено в сходни закачки, само че не и в действителността. Робуването на клишета и предубеждения за уменията на половете зад кормилото завършва сега, в който се окаже, че десният калник на колата ти е помлян не от жена, а от мъж.

Истината е, че седнем ли зад кормилото половете не важат - всички сме просто водачи, пред нас стоят едни и същи опасности, в действие са едни и същи правила.

Нещо повече - въпреки да имаме навика да го забравяме, носим идентична отговорност към останалите участници в придвижването, тяхното здраве и целостта на техните коли. За наслада, и те за нашите.

Почти на всеки се е случвало да подпре нечия ризница или да зажули леко нечия врата. Това не е мотив за обезсърчение - въпреки всичко го има това нещо, наречено застраховка " Гражданска отговорност ", което се оказва скъпо, когато сгрешим.

А такива моменти има. Някои трагикомични обстановки на пътя са всекидневие - и още веднъж без значение дали виновният е жена или мъж. Като към този момент упоменатото...
 Снимка 474508
Източник:

" Скъпи/скъпа, ударих колата "

Задръстване. Първа, втора, първа, спирачка, изключи от скорост, първа, свободна, първа, изсвири клаксон, различен му отвърне, някой тръгне да рецитира " Майце си " на Ботев. Цари съгласие на пътя и обичане на близък. А около него и на всичките му родственици от женски пол.

Точно в такива мигове на шофьорска единодушие, когато обстановката е ризница до ризница, a спазването на отдалеченост е единствено хубаво благопожелание, може да се стигне до гаф. Като това жестоко да " целунеш " с предната си ризница задната на автомобила пред теб. За благополучие, застраховката " Гражданска отговорност " е наложителна.
 Снимка 474506
Източник:

" Едно преимущество за теб, едно преимущество за мен "

Има и едни доста подли кръстовища, при които единствено се заблуждаваш, че преимуществото на пътя е твое. Твое е, но дръжки. Знаците демонстрират чие е. Но я някой е не запомнил да подреже клоните, които понастоящем скриват знака, я различен решил да се направи на мъж и да завърти знака по подобен метод, че водачите да не го видят.

И след това - бам! Твоите проекти за деня са опропастени, тези на водача, чието преимущество си лишил - също. Важното е всички да са живи и здрави. Но даже да има и неимуществени вреди, както ги назовават, те още веднъж се покриват от застраховката " Гражданска отговорност ".

Ето поради такива ежедневни обстановки и дребни, а от време на време и не чак толкоз дребни пътни грехове, тази застраховка е наложителна. Тя е правилният сателит, който да поеме разноските по ремонта на непознатата кола, когато сгрешиш. Че и освен тях.

Вместо всяка година да се чудиш към коя застрахователна компания да се обърнеш и какви цени ще ти предложат, най-добре е да се възползваш от услугите на осигурителен брокер. Има даже такива, които ти дават опция самичък да сравниш цените.
 Снимка 474505
Източник:

Като iPORT.bg, които са отличен избор за задачата. Компанията има за цел да улесни притежателите на коли при избора на осигурител и сключването на полици.

Тяхната цифрова платформа за обезпечаване пресмята цена за " Гражданска отговорност ", съобразена с характерностите както на автомобила ти, по този начин и на самия теб като негов притежател. След това можеш елементарно да сравниш предложения от разнообразни застрахователни компании и да схванеш кои са най-изгодните условия. Както и на пътя, най-после изборът е твой.

За още по-голямо улеснение застрахователната лавица се подписва напълно онлайн в няколко къси стъпки, без да губиш време и да обикаляш из офиси. Все отново живеем в 2020-а - може колите ни към момента да не летят, само че с помощта на iPORT.bg цифровото бъдеще в областта на застраховането е реалност.

От тук нататък всичко е в твоите ръце. Защото застраховката " Гражданска отговорност " може да е наложителна, само че виновното държание на пътя и нарасналото внимание са най-важни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР