Видинският окръжен съд потвърди днес наложената мярка от Районен съд

...
Видинският окръжен съд потвърди днес наложената мярка от Районен съд
Коментари Харесай

Видинският окръжен съд потвърди мярката Задържане под стража срещу трима, нападнали младо семейство с две малки деца

Видинският областен съд удостовери през днешния ден наложената мярка от Районен съд за неотклонение "задържане под стража " против трима поданици на ромския квартал "Нов път " във Видин - В. А. В., К. А. К. и А. К. С, нападнали младо семейство с две дребни деца в центъра на града. Променена е авансово наложената мярка за неотклонение от "подписка " на "домашен арест " против жена с букви В.В.С, взела участие в случая, оповестиха от пресцентъра на съда.

Припомняме, че четирима поданици на ромския квартал "Нов път " бяха арестувани за осъществен побой над млад мъж и фамилията му в центъра на Видин на 16 май. Ден по-късно всичките 4-ма причинители, които са семейство, бяха арестувани. Предварителното следствие е открило е, че на 15 май потърпевшият млад мъж, дружно със брачната половинка си и двете си деца, които са под година, са излезли на разходка. При маневра на първокласен автомобил против тях е зародила заплаха от случай и мъжът е направил забележка на водача.

Жесток побой над млад мъж с деца във Видин

Последвали са закани от водача на автомобила. На идващия ден фамилията с двете деца е било нападнато от трима мъже/сред които е разпознат водача на автомобила/ и жена, като потърпевшият е удрян с дървени палки и бокс, до момента в който е държал детето. Въпреки намесата на инцидентен минувач четиримата са траяли да нанасят удари и закани по отношение на потърпевшия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР