Видински полицаи са задържали двама криминално проявени жители на видинското

...
Видински полицаи са задържали двама криминално проявени жители на видинското
Коментари Харесай

Двама криминално проявени са задържани за убийство във видинското село Градец

Видински служители на реда са задържали двама престъпно проявени поданици на видинското село Градец за ликвидиране, оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Сигнал за осъщественото тежко престъпно закононарушение е подал в полицията през вчерашния ден сутринта кметът на Градец, който е съобщил за открит мъртвец на мъж в стая на жилищна сграда, написа Българска национална телевизия.

Полицаите са открили самоличността на умрелия - 52-годишен гражданин на с. Градец, който е бил с голям брой пострадвания по главата и тялото. Последвалата аутопсия във видинската болница удостоверила първичните данни за осъществено ликвидиране.

След подхванати дейности криминалистите са задържали причинителите на закононарушението - И.М./57г./ и М.Ф./49г./. Според първичните данни, на 28 март вечерта, мъжете са използвали алкохол в дома на М.Ф. и след зародил скандал, двамата нанесли побой на 52-годишния мъж с дървен прът и железни тръби. Извършителите на действието са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР