Видин. Участието на сръбската музикална звезда в концертната програма на

...
Видин. Участието на сръбската музикална звезда в концертната програма на
Коментари Харесай

Видин: Сръбската музикална звезда Лепа Брена участва в традиционния Видински панаир

Видин. Участието на сръбската музикална звезда в концертната стратегия на обичайния Видински панаир бе разпространявано още при започване на това лято и се очакваше с голям интерес. Това оповестиха от пресцентъра на Община Видин . Хиляди почитатели на Лепа Брена от цяла България и от прилежащите области в Сърбия и Румъния се стекоха, с цел да видят и чуят онлайн фолк иконата.
Преди концерта довечера, кметът Огнян Ценков посрещна известната певица в Общината. Той й благодари сърдечно, че се е отзовала на поканата да взе участие в тазгодишното издание на панаира, като й връчи подарък за спомен от Видин. Заедно с видинския кмет гостенката посрещна и началникът на Регионалното ръководство на образованието Веселка Асенова.
В диалога Лепа Брена показа, че има доста хубави усещания от българската аудитория по време на своето първо турне у нас през 1990 година (когато пее и във Видин) и че нейните фенове във всички страни, където е имала участия, са я посрещали възторжено. „ За музиката няма граници, тя носи голяма сила и радва хората ” – сподели тя.
Певицата е родена в град Тузла, Босна и Херцеговина, а същинското й име е Фахрета Яхич. Началото на музикалната й кариера е през 1980 година, откакто се реалокира в Белград. През годините Лепа Брена се трансформира в най-голямата фолк звезда на някогашна Югославия и е извънредно известна на Балканите. Издава албумите „ Voli me, voli “, „ Okrećeš mi leđa “, „ Hajde da se volimo “, „ Četiri godine “, „ Boli me uvo za sve “, „ Jedan dan života “ (дует с Мирослав Илич), Ja nemam drugi dom “, „ Slatki greh “, „ Kazna božja “, „ Luda za tobom “ и други Почитателите на Лепа Брена знаят, че прави кариера и в киното, което също й носи известност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР