Видин Старши комисар Петър Коцин, директор на ОДМВР-Видин проведе работна

...
Видин Старши комисар Петър Коцин, директор на ОДМВР-Видин проведе работна
Коментари Харесай

Старши комисар Петър Коцин, директор на ОДМВР-Видин, проведе работна среща с кметовете на 11-те общини от областта

Видин Старши комисар Петър Коцин, шеф на ОДМВР-Видин организира работна среща с кметовете на 11-те общини от региона, оповестиха от дирекцията. В работната среща участваха всички общински кметове от област Видин, началниците на районните ръководства, секторите „ Пътна полиция “, „ Български документи за идентичност “ и „ Комуникационни и осведомителни системи “. Това заяви кореспондент на Радио " Фокус " .

Директорът на ОДМВР-Видин показа настояща информация за оперативната конюнктура в района и целите в работата на полицейските чиновници в кратковременен и средносрочен проект.

Местната сигурност и взаимоотношението сред Министерство на вътрешните работи и общините бе тематиката на дискусионния формат. В хода на диалозите акцент бе подложен върху противодействието на битовата престъпност, сигурността на придвижване по пътищата, идната замяна на огромен брой български персонални документи и опциите за създаване на видеонаблюдение в обитаемоте места. Представителите на локалната власт споделиха отзиви, наблюдения и съответни оферти.

Отворени сме за разговор и одобряваме рекомендации от всички Вас, с цел да повишим успеваемостта и резултатите от нашата работа, уточни старши комисар Петър Коцин.

Добрите практики ще продължат и отсега нататък, единомислещи бяха участниците в срещата. Представителите на локалната власт и чиновниците на Министерство на вътрешните работи ще работят взаимно, в непрекъсната връзка и взаимоотношение, с цел да отговорят на публичните упования за успокоение и сигурност в област Видин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР