Видин. Ще търсим открит диалог с хората, за да стигнем

...
Видин. Ще търсим открит диалог с хората, за да стигнем
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Огнян Ценков, кандидат за кмет на Община Видин от ГЕРБ: Ще търсим открит диалог с хората, за да стигнем до общи решения

Видин. Ще търсим открит разговор с хората, с цел да стигнем до общи решения. Това сподели Огнян Ценков, претендент за кмет на Община Видин от ГЕРБ, след откриването на акцията на партията във Видин за локалните избори на 27 октомври, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Видин . По традиция ГЕРБ откри предизборната си акция във Видин с водосвет за здраве и триумф, който бе отслужен в катедралния храм „ Св. Димитър “ от Видинския митрополит Даниил. На водосвета участваха националният представител от ГЕРБ Владимир Тошев, регионалният шеф Албена Георгиева, претендентите за общински съветници и претенденти за кметове на села в общината.
„ Искам да благодаря на нашия нравствен лидер - Видинския епископ Даниил, за хубавите думи и благопожелания, които насочи към нас в духа на нашата православна вяла. Благодаря и на всички, които са през днешния ден тук с цел да ни поддържат при започване на предизборната акция. Нашата листа за общински съветници включва персони, които са експерти, хора с опит и младежи, които са носители на новата сила “, означи Огнян Ценков. Той уточни, че точно в листата за общински съветници на ГЕРБ професионализмът и опитът си подават ръка с младостта. „ Младите хора са генераторите на новите хрумвания и на силата, която ще ни би трябвало в идващия мандат. Мотото на акцията на ГЕРБ е работа, като аз бих добавил още – религия в взаимните ни старания и вяра за по-доброто бъдеще на Видин, любов към нашия най-хубав ъгъл от прелестната ни Родина “, уточни претендентът на ГЕРБ за кмет на Видин Огнян Ценков. Той съобщи, че се гордее като лидер на мощен и обединен тим.
„ В този тим сме присъединили експерти от всички сфери – учители, лекари, икономисти, инженери, експерти от обществената сфера, спортни деятели, изявени общественици, админи с опит. Всички сме обединени от обичта си към Видин. Ще организираме акция, която няма да бъде в лъскава обвивка, акцията ще бъде с отчитане на това, което сме създали до момента, ще беседваме с хората. Нека хората от видинската община ни поддържат, тъй като това е същинският тим – тимът на ГЕРБ с номер 46 в бюлетината “, сподели Огнян Ценков.
Анна ЛОЗАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР