Видин. През следващите месеци във фокуса на вниманието ни ще

...
Видин. През следващите месеци във фокуса на вниманието ни ще
Коментари Харесай

Старши комисар Петър Коцин, ОДМВР- Видин: През следващите месеци във фокуса ще бъде опазването на земеделската продукция от реколта 2019

Видин. През идващите месеци във фокуса на вниманието ни ще бъде опазването на земеделската продукция от годишна продукция 2019, сподели на конференция шефът на ОДМВР – Видин старши комисар Петър Коцин, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “- Видин . Той уточни, че на територията на трите районни ръководства – Видин, Белоградчик и Кула, е основана нужната организация, планувани са профилирани интервенции и инспекции за недопускане на незаконни похищения на реколтата.
„ 75 престъпни закононарушения са били регистрирани в област Видин през месец май т.г. За същия месец м.г. броят им е бил 120. Традиционно, най- доста са закононарушенията срещу собствеността – 24. Заявените обири през май са 17, а похищенията по отношение на моторни транспортни средства – две. През месеца е почнало следствие по два палежа и един обир. Установени са 60 лица – причинители на 56 престъпни закононарушения (в това число и на закононарушения от предходен период) “, съобщи Петър Коцин. По думите му петима души са били арестувани за владеене на опиати през месеца, а за наркопрестъпления са формирани четири досъдебни производства и два заявителски материала. При извършените профилираните интервенции и инспекции по линия „ Акцизи “ в област Видин полицейските чиновници, единствено за месец, са иззели 119 760 къса цигари и 7.937 кг тютюн без бандерол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР