Видин. Пореден приемен ден проведе днес заместник-председателят на Народното събрание

...
Видин. Пореден приемен ден проведе днес заместник-председателят на Народното събрание
Коментари Харесай

Росица Кирова: Видин не влиза в плановете на правителството за изграждане на индустриална зона

Видин. Пореден приемен ден организира през днешния ден заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова в родния си град Видин. Пред публицисти тя заяви, че, за жалост, Видин не влиза в проектите на ръководещите за основаване на индустриална зона, а обяснението на министър Лорер е, че страната ще влага там, където има частен интерес, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ - Видин.

„ Министър, вицепремиер и тези, които са към него, би трябвало да мислят като държавници, това не им е персоналния бизнес. Ако желаят в действителност да оказват помощ точно на такива райони като Видинският, то би трябвало да влагат тук. Вместо това те ще оказват помощ във към този момент развити региони. Няма по какъв начин да има частен интерес в район като Видин, до който няма път. И отново се връщаме на въпроса по тази причина какъв брой е значима инфраструктурата ”, съобщи госпожа Кирова.

В продължение на поетите задължения, единствено след ден Росица Кирова е провела среща сред ректора на Русенския университет, директорката на Видинската болница и административния шеф на филиала на университета. На срещата ще бъдат набелязани съответни стъпки за разкриването на нови специалности за медицински личен състав, рехабилитатори и физиотерапевти, с което ще се помогне за решение на един от огромните проблеми на Видин – личен състав за регионалната болничното заведение.

По време на приемния ден, жители са поставяли въпроси за неналичието на благоустройство в жилищни региони, занемарени културни и исторически обекти, асфалтиране и други, по които госпожа Кирова ще организира диалози със съответната общинска администрация, от чиято компетентност са поставените проблеми.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР