Видин. Полицията иззе 135 канабисови растения при специализирана операция в

...
Видин. Полицията иззе 135 канабисови растения при специализирана операция в
Коментари Харесай

Видин: Полицията иззе 135 канабисови растения при специализирана операция в Пешаково и Ново село

Видин. Полицията иззе 135 канабисови растения при профилирана интервенция в Пешаково и Ново село. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Видин . Вчера на територията на Районно ръководство „ Полиция ” – Видин бе извършена профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района. Полицейски дейности били подхванати в две видински села: Пешаково и Ново село.
В Пешаково криминалисти претърсили частен парцел, благосъстоятелност на мъж и жена от Видин. В градината разкрили засадени 43 растения с височина от 55 до 180 см. На метри от входната врата на къщата били оставени за сушене още 17 стръка - високи по 80 см. Други 70 растения, с височина от 180 до 220 см, били открити в една от стаите. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис.
В Ново село в парцел, населяван от 38-годишен локален гражданин, служителите на реда разкрили засадени пет конопени растения високи от 150 до 340 см, зелената листна маса индикирала на канабис при наркотеста. Мъжът, който е престъпно проявен и осъждан, е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.
Работата на проверяващите по случаите продължава, в РУ-Видин са формирани две досъдебни производства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР