Видин. По традиция ГЕРБ – Видин откри предизборната си кампания

...
Видин. По традиция ГЕРБ – Видин откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

Местни избори 2019: ГЕРБ – Видин стартира предизборната си кампания за местните избори с тържествен водосвет

Видин. По традиция ГЕРБ – Видин откри предизборната си акция с церемониален водосвет. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ . В катедралния храм „ Свети Димитър ” молебенът за здраве и благополучие бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Даниил. На събитието участваха претендентът за кмет на Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков, претендентите на партията за общински съветници и кметове на кметства, регионалният шеф Албена Георгиева, националният представител Владимир Тошев, членове и симпатизанти на партията.
„ Гордея се, че съм лидер на тим от почтени хора, експерти в своята сфера, обичащи Видин и подготвени да работят за развиването му с хъс и възторг. Влизаме в предизборната акция със самочувствие и убеденост. Ще се срещаме очи в очи с хората, както сме го правили и до момента. Кампанията ни няма да има лъскава опаковка – ще представим своята стратегия, ще търсим мнението на съгражданите ни, ще бъдем почтени и откровени ”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Той акцентира, че мотото на ГЕРБ в тази акция е „ Работа за Видин ” и продължи: „ а също и религия в личните ни сили, вяра в положителното бъдеще на нашата община, обич и горделивост, че живеем в най – красивия ъгъл на нашата татковина ”.
Според Огнян Ценков в листата на Политическа партия ГЕРБ младостта и опитът си подават ръка. „ Учители, инженери, лекари, икономисти, специалисти в обществената сфера, админи, общественици, спортисти – хора на друга възраст и с разнообразни специалности, обединени от желанието си Видин да се развива и просперира. Кандидатът за кмет на Видин Огнян Ценков благодари на жителите, пристигнали да поддържат тима на Политическа партия ГЕРБ и бе безапелационен, че правилният избор е „ ГЕРБ с номер 43 в интегралната бюлетина ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР