Видин. Младите хората във Видин посрещнаха с ентусиазъм кандидатите за

...
Видин. Младите хората във Видин посрещнаха с ентусиазъм кандидатите за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Младежи от Видин към кандидата за евродепутат от „БСП за България“ Петър Витанов: Искаме млади хора в ЕП, които да защитават интересите на България

Видин. Младите хората във Видин посрещнаха с възторг претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България “ Петър Витанов и Цветелина Пенкова, оповестиха от пресцентъра на „ Българска социалистическа партия за България “ . „ Искаме да забележим младежи в Европейския парламент, които да пазят ползите ни и тези на България “, обявиха присъстващите. Като главен проблем за региона те показаха пътната връзка и инфраструктурата. Присъстващите споделиха, че не възприемат автомагистрала „ Хемус “ като пътна връзка, която може да оживи Северозападна България. За тях казусът е интернационален път Е-79. По време на срещата бяха сложени и въпроси за опазването на здравето и по-точно за Видинската болница, която е пред банкрут. „ Река Дунав свързва най-богатите с най-бедните райони в Европейски Съюз, само че ние по никакъв метод не се възползваме от това. Няма развиване на стопанската система във Видин и по цялото Дунавско крайбрежие “, сподели Петър Витанов.
На срещата участваха претендентът за евродепутат Цветелина Пенкова, регионалният ръководител Димитър Велков, националният представител Цветан Топчиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР