Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков и

...
Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков и
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Община Видин и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ разговаряха с жители на квартал „Панония”

Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ разговаряха с поданици на квартал „ Панония ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Над 650 хиляди лева са вложени през изтичащия мандат за благоустрояването на квартал „ Панония ”. Разбира се, че е незадоволително. Разбира се, че има още доста работа, още повече, когато междублоковите пространства не са облагородявани от 30 години. Но това бяха финансовите опциите, които Община Видин имаше през миналите 4 години. Когато на 9 ноември 2015 година встъпих в служба като кмет, в Общината нямаше нито лев. Бяха наложени запори както на сметките, по този начин и на каса, и Общината действително нямаше опция да действа. Просрочените отговорности бяха 7,300 млн. лева, огромна част от които към видински компании. А измежду нашите задължения бе Общината да се трансформира в предан и предвидим сътрудник за бизнеса. С помощта на Правителството и безлихвения заем, който получихме, разплатихме отговорности останали още от 2004 година Собственици на дребни видински компании споделиха с мен, че към този момент са били изгубили вяра трудът им да бъде обезщетен. Наследихме 11 млн. лева несъбрани локални налози и такси, а бяхме поели ангажимент да не усилваме налозите. Днес мога да заявя, че изпълнихме и двата поети уговорката ”, регистрира пред поданици на квартал „ Панония ” претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков бе безапелационен, че в случай че хората му гласоподават доверие за втори кметски мандат, локалните налози и такси ще останат непроменени: „ Защото повишихме събираемостта, само че към момента незадоволително. Не мога да разреша да бъдат натоварени с по-високи налози правилните данъкоплатци, преди да създадем всичко допустимо, да съберем дължимото от тези наши съграждани, които години наред са неизрядни платци ”, сподели още Огнян Ценков.
Кандидатът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков показа претендентите за общински съветници Бисерка Каменова, Николай Цветков, Калин Каменов, Стефан Ванчев и Янита Каменова. Жителите на квартал „ Панония ” поздравиха най-младите измежду тях - Калин Каменов и Стефан Ванчев и показаха вяра, че в новия Общински съвет ще се чува гласът на младежите.
Бисерка Каменова, която е на шесто място в листата на Политическа партия ГЕРБ бе безапелационна, че през изтичащия мандат образованието е било приоритет за локалната власт. „ Като преподавател с дългогодишна процедура и шеф на едно от видинските учебни заведения, мога да приказвам за свършеното в региона на образованието от първо лице. В нашето учебно заведение бе осъществен главен ремонт на покрива. Подменена бе парната апаратура, осъществен бе ремонт на санитарни възли, инсталирахме видеонаблюдение, ремонтирахме оградата. Асфалтирана бе улицата, която минава около учебното заведение. Според мен обаче е доста значимо човешкото отношение, което имаше кметът Огнян Ценков към нашите деца – поддръжката му в персонално качество за мажоретния ни състав, за присъединяване на нашите танцови сформира в разнообразни изяви ”, показа претендентът за общински консултант от Политическа партия ГЕРБ Бисерка Каменова. Тя прикани своите съкварталци да поддържат Огнян Ценков и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР