Видин и Северозападна България са в сърцата ни и в

...
Видин и Северозападна България са в сърцата ни и в
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Изграждането на пътя Видин-Ботевград е най-важната ни задача за развитието на региона

Видин и Северозападна България са в сърцата ни и в цели ни. Гарантирам, а и вие чухте премиера Бойко Борисов, че поехме безапелационен ангажимент за оптимално бързото създаване на пътя Видин-Ботевград. Това е най-важната ни задача за развиването на района, тъй като асфалт не се яде, само че по него идва бизнесът, идват вложенията, идва развиването. Това сподели по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ във Видин претендентът за евродепутат Лиляна Павлова. Заедно с Лиляна Павлова в препълнената Спортна зала „ Фестивална” бяха претендентът за евродепутат доктор Иво Ралчовски, националният представител и регионален координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, регионалният шеф Албена Георгиева, както и кметове на общини от ГЕРБ от региона.



Лиляна Павлова бе безапелационна, че евродепутатите от ГЕРБ ще работят за повече средства за България - повече средства за бизнеса, за общините за районите, за младежите. „ Младите хора са нашият капитал. Трябва да ги задържим тук, а за това е належащо положително обучение и положителни работни места”, сподели още Лиляна Павлова. Според нея същинската формула за триумфа на политическа партия ГЕРБ са „ положителните кметове, които би трябвало да поддържаме. Правителство, което движи страната напред с разсъдък и непоклатимост. Народни представители, които се борят и отстояват ползите на хората. Компетентни знаещи и можещи представители в европейския парламент, които издигат престижа на страната ни”, сподели още Павлова. Според нея е нужна още доста работа, с цел да реализираме стремежи триумф: „ Достойни приходи, работни места, почтени пенсии, повече промишленост, с цел да бъде България още по – привлекателна и едно прелестно място за живеене. 12 години сме член на Европейския съюз, ГЕРБ е с номер 12 в бюлетината и на тези избори ще извоюваме 12-та победа”, безапелационна бе Лиляна Павлова.



За мен Северозападна България е идея. Аз съм един от вас – роден съм в Северозападна България, тук съм израснал и вложил. Тук живеят децата ми”, сподели претендентът за евродепутат доктор Иво Ралчовски. Той акцентира, че е част от най - положителната и мощна листа. „ Всички ние желаеме младежите да останат тук. Затова градим устойчиви политики и би трябвало да ги продължим. Само хора без съвест могат да отрекат постигнатото от ГЕРБ”, безапелационен бе доктор Ралчовски.



„ Имаме силата, опита, силата, знанията и волята, с цел да продължим и надградим започнатото. Убеден съм, че на 26 май ще подкрепите тима на ГЕРБ с номер 12 в бюлетината”, прикани националният представител и регионален координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев.



По-рано денем претендентът за евродепутат Лиляна Павлова бе посетител на читалищен празник във видинското село Гомотарци. Павлова поздрави самодейците от Златорожието и означи, че националните обичаи и традиции и достоверният фолклор са нещо, с което българският народ се гордее и предава на поколенията. „ Трябва да представяме пред Европа и света това необикновено богатство”, сподели още Лиляна Павлова, представена от пресцентъра на ГЕРБ.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР