Видин. ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин. В

...
Видин. ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин. В
Коментари Харесай

Местни избори 2019: ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин

Видин. ГЕРБ закри публично предизборната си акция във Видин. В Деня на видинската екология, претендентът за кмет на Общината Огнян Ценков, претендентите за общински съветници и кметове на кметства на партията поканиха видинчани в Крайдунавския парк. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По самодейност на Огнян Ценков скулпторът Светлин Николаев възвърне бронзовата фигура на сърна, която десетилетия е радвала жителите на града.
Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков благодари на членовете и симпатизантите на партията, както и на жителите на Видин, приели поканата дружно да върнат сърничката в нейния дом. „ Не очаквайте от мен предизборна тирада, в която да Ви увещавам да ни подкрепите. Друга е тематиката на това събитие, друго обръщение желаеме да отправим към видинчани. Изборите идват и си отиват. Агресивното предизборно говорене се не помни бързо. Най-голямото благосъстояние сме ние - хората на Видин! Най-верният метод да вървим напред е обединяването. Преди няколко месеца почетният жител на Видин Богомил Петров показа с нас концепцията да възстановим фигурата на бронзовата сърничка в Крайдунавския парк. Мнозина я помнят от своето детство и младост. Разговарях с видинския ваятел Светлин Николаев, той възприе нашата концепция и сътвори една прелестна творба ”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ.
Огнян Ценков акцентира, че Денят на видинската екология е най-подходящият ден видинчани да бъдат в Крайдунавския парк – сърцето на Видин и да върнат дружно сърничката в нейния дом. Кандидатът за кмет пожела тази част от парка да се трансформира в още едно обичано място за видинчани.
„ Нашият подарък е от сърце! Надявам се, че прелестната работа на Светлин Николаев ще се хареса на всички и това ще бъде положителната, позитивната вест от тази предизборна акция ”, сподели още Огнян Ценков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР