Видин. Фестивалът Цветове и усмивки“ ще се превърне в празник

...
Видин. Фестивалът Цветове и усмивки“ ще се превърне в празник
Коментари Харесай

Огнян Ценков, кмет на Община Видин: Фестивалът „Цветове и усмивки“ ще се превърне в празник за целия град

Видин. Фестивалът „ Цветове и усмивки “ ще се трансформира в празник за целия град и същински ще се забавляват освен децата, само че и възрастните. Това сподели кметът Огнян Ценков, поздравявайки хилядите възпитаници от общините Видин, Бойница, Брегово, Димово, Макреш, Ново село, Ружинци, Чупрене, които вземат участие в първия учебен фестивал на гениите „ Цветове и усмивки “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Видин . Кметът уточни, че употребява случая с цел да ги поздрави с Деня на българския спорт, който означаваме на 17 май. „ Скъпи деца, пейте, танцувайте, рисувайте, спортувайте, обогатявайте своите познания във всички области. Вярвам във вас и съм спокоен за бъдещето на Видин с такова благосъстояние! На добър час! “, сподели Огнян Ценков. Инициативата се организира в пространството пред Библиопощата в Крайдунавския парк. Общият учебен празник е квалифициран със взаимните старания на Община Видин и Регионалното ръководство на образованието.
Първи на сцената се показаха възпитаниците на Центъра за специфична просветителна поддръжка „ Д-р Петър Берон “ от Видин. Те извършиха песента „ Хубава си, моя горо “, а дружно с тях пяха всички присъстващи и посетители. Огнян Ценков връчи на децата специфична грамота за присъединяване и им благодари за усърдието и вълнението, което са провокирали със своята изява.
Веселка Асенова награди с грамота идващите гении, които излязоха на фестивалната сцена – групата „ В света на танца “ от СУ „ Никола Йонков Вапцаров “ - с. Ружинци.
Празникът зареди всички с цветно въодушевление и доста усмивки. Учениците бяха подготвили изложения и избрали разнообразни атрактивни способи, с които да показват активността си в границите на образователната година. Фестивалът продължава през целия ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР