Видимостта отляво на пътя, по който е пътувало семейството към

...
Видимостта отляво на пътя, по който е пътувало семейството към
Коментари Харесай

Местан с нова версия за трагедията, жена му ще ходи на погребението на бебенцето

Видимостта отляво на пътя, по който е пътувало фамилията към Местан, в действителност е лимитирана, тъй като има завой. Това сочи опит на Би Ти Ви, показан тази заран. " Покрусен съм, откровени съболезнования, имам единствено една молба обаче - да не раздаваме авансово присъди. На фотосите се вижда моята кола, останала фронтално на пътя. Но в случай че съм пресякъл преимущество, тази кола трябваше да е ударена отляво, тъй като загъвам отляво. Всички видяхте, че тази кола е непокътната отляво. Ударена е фронтално, от удара се измества и застава дори в посока Гърция и хората, които пристигнаха, са мислиха, че е пътувала не към Кърджали, а към Гърция другата кола ", изясни самият Лютви Местан.

" Категорично ударът е в дясното на мен платно, ляво на неговото. Нищо, безусловно нищо не можех да направя. Спрях, погледнах наляво - нямаше кола, надясно - нямаше кола. Минах в лявото платно и колата застана на пътя за Кърджали, по тази причина ударът е насрещен ", продължи описа си той.  " Безкрайна е тази покруса, само че виновността е друго нещо ", разяснява политикът, освободен през вчерашния ден от ареста против 10 хиляди лв. гаранция.

Вече са му повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по несъобразителност за гибелта на 6-месечното бебе на фамилията, пътувало в беемвето. По-голямото дете и родителите са с пострадвания, само че без заплаха за живота. " Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на умрялото дете. Изразила е съболезнования и предпочитание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, виновност - не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е единствено болежка ", сподели още Местан. Според самостоятелни пътни специалисти кръстовището е рисково, съгласно АПИ е съветвано с полицията и не е. Две тежки произшествия са ставали на същия сектор от стартирането му.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР