Видимо сме в политическа безпътица като политическа система. Ние предлагаме

...
Видимо сме в политическа безпътица като политическа система. Ние предлагаме
Коментари Харесай

Жега в ефир! Тошко мълниеносно: Унизително е! Моралният компас на ПП се върти като вентилатор

Видимо сме в политическа обърканост като политическа система. Ние предлагаме коренно решение – президентска република. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

Политическата ни система е изчерпана в този си тип. В това няма нищо ужасно, и други страни са прекосявали през това. Франция да вземем за пример е минала към президентска република поради същите проблеми и сега е по-стабилна страна. Така че има метод за излаз от рецесията, съобщи Йорданов

Проблемът не е в Народното събрание, а в политическата система, посредством която се избират депутатите. Проблемът е, че няма мажоритарен избор. Факт е, че по този метод Народното събрание няма надзор върху държавното управление. При една президентска република това се заобикаля, уточни зам.-председателят на „ ИТН “.

В момента следим едни много омерзителни подиуми в Народното събрание, тъй като „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ нямат нищо срещу държавно управление на малцинството с поддръжката на ГЕРБ. Кирил Петков сподели какъв брой е благополучен, че е седнал на една маса с ГЕРБ и че това бил пътят. Това е лицемиерие на квадрат и лакомия за власт. Искат да вземат властта, без значение от кое място ще пристигна. Наблюдаваме гнусна и срамна обстановка. Не можеш да бориш един модел, искайки му подрепа. Не можеш да арестуваш Бойко Борисов и след това да искаш поддръжка от личната му партия. Това е аморално. Политическа партия имат доста забавен честен компас, който се върти като вентилатор. Това е унизително, сподели още Тошко Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР