Видимо неадекватно изглеждащият Петър Маринов изпразнил двете дула с 9-ти

...
Видимо неадекватно изглеждащият Петър Маринов изпразнил двете дула с 9-ти
Коментари Харесай

Страховити разкрития! Петър изпразнил двете дула в главата и гърдите на Радост и Любен, а после...

Видимо несъответстващо изглеждащият Петър Маринов изпразнил двете цеви с 9-ти диаметър сачми на пушката си ИЖ в главата и гърдите на приятелката си 44-годишната Радост Куртева, написа „ Телеграф “.

След това той напуснал заведението, метнал се на колата си и отпрашил към Трапоклово. Там по еднакъв метод прострелял и 58-годишния си комшия Любен Димов, с който били във влошени връзки от много време. Причината била съседски спор за животни. Минути по-късно се самоубил със същото оръжие. Това станало, откакто подпрял пушката на земята и създал изстрел в гърдите си. Според правосъдните медици той умрял на място.

44-годишната жена била зад бара, когато Петър извадил оръжието си. „ Радост не е неприятна. Нищо не е направила “, сподели нейна колежка.

От Сливенската окръжна прокуратура прецизираха, че направилият два опита за ликвидиране и най-после самоубил се 64-годишен Петър Маринов е отправял закани седмица по-рано към половинката си. Това станало на 6 май. Самата Радост се оплакала на тел. 112 от вкъщи си в Стралджа. При визитата на полицейските чиновници Маринов бил към този момент липсващ, а Радост отказала да подаде писмена тъжба, посочи шефът на Министерство на вътрешните работи в Сливен ст. комисар Величков.

На този стадий проверяващите не считат, че двата опита за ликвидиране да били плод на ревнивост. Няма данни сред Радост и Любен да е имало някаква връзка. Той е вдовец и тя е вдовица. Петър имал двама синове от предходен брак, а Радост – щерка от различен мъж, при която е живеела в Стралджа.

В селото разказват Петър като трудолюбив човек, само че и като конфликтна персона. С 44-годишната жена били неотдавна. Простреляният мъж имал проблеми с доста хора от селото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР