Видеозаписите, дори направени случайно, могат да бъдат използвани в съда.

...
Видеозаписите, дори направени случайно, могат да бъдат използвани в съда.
Коментари Харесай

Адвокат разкри може ли да използваме запис на кражба в съда

Видеозаписите, даже направени инцидентно, могат да бъдат употребявани в съда. Значението на записа не е единствено в границите на доказателство, само че и за предоставяне на данни на полицията за нарушителя. Това съобщи юрист Веселин Пенчев в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Когато се инсталира видеонаблюдение да се поставят камери с по-добро качество, това е значимо за съда. Ако записът е с положително качество, може да се уточни дали обвиненият е виновният по стойка, позиция на тялото, форма на носа и ушите ", сподели още той, написа novini.bg.

" Има застраховки за взломни обири, които да защитят имуществото ни ", добави Пенчев. 

" Извършители са добре готови, тях въобще не ги интересува ориста на хората, които обират. Обирджиите взимат това, за което са пристигнали и са безскрупулни ", сподели още по тематиката за кражбите криминалният психолог проф. Калин Гайдаров

  " Трябва да има ясна политика в лицето на страната, по отношение на наказване на подобен вид нарушители. Призовавам за по-добро справяне от страна на служителите на реда. Как хора, могат да се оправят сами. Не сме ние, които ще решим закононарушенията ", приключи той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР