Видеозаписи показват облак като гъба, изпълващ небето над града, след

...
Видеозаписи показват облак като гъба, изпълващ небето над града, след
Коментари Харесай

Извънредно! Руските ракети взривиха депо за ядрени отпадъци

Видеозаписи демонстрират облак като гъба, изпълващ небето над града, откакто горивната тръба е унищожена. Не е ясно дали има ранени или починали при гърмежа.

Започнатата от Путин война в Украйна от ден на ден заплашва целия свят.

Руската войска не реализира упованията за бърза победа и това прави дейностите й неориентирани. Има сведения за безнравственост поради непредвидената опозиция на украинците и големия брой жертви измежду съветските военни, огромна част, от които са наемници на контракт и не са очаквали, че ще влязат в действителни борби.

Руски ракети удариха хранилище за нуклеарни боклуци отвън Киев и унищожиха оборудването, което открива течове на радиоактивен материал, оповестява " Дейли мейл ", предава БГНЕС.

В смразяващо възобновяване на информацията, споделена от украинския новинарски уебсайт BNO Sunday, се споделя: „ В резултат на всеобщата бомбардировка на Киев с всички типове зенитни и ракетни оръжия разполагаем на Руската федерация, ракетите, поразиха депото за радиоактивни боклуци на Киевския клон на Държавно профилирано дружество " Радон ".

BNO твърди, че няма " няма доказателства за теч ", само че по-късно посочи, че " автоматизираната система за радиационен мониторинг се е провалила ", което значи, че рисковият нуклеарен материал може да е бил разлят.

В изказването, което изданието показа, се споделя, че " предварителната оценка " демонстрира, че няма " опасност от радиоактивно " облъчване, като следва да се извърши в допълнение проучване, когато регионът бъде обезопасен.

Взривът произтече, когато два украински града бяха разтърсени от съветски гърмежи в ранните часове на неделя, а Владимир Путин ускори нашествието си - откакто се твърдеше, че е разгневен от неналичието на прогрес на армията му.

А Организация на обединените нации разгласява първия формален брой починали в неделя, като съобщи, че минимум 240 цивилни са били убити до момента в спора.

Видеозаписи демонстрират облак като гъба, изпълващ небето над града, откакто горивната тръба е унищожена. Не е ясно дали има ранени или починали при гърмежа.

Украинската телевизионна станция Nexta показа фрагменти с пламъци и черни облаци, издигащи се в небето на мястото на офанзивата при Василкив, до момента в който нефтът гори. Те излъчиха и клип от момента, в който петролната база е била ударена, с блестящо бяло зарево, изпълващо тъмното нощно небе, при възпламеняването на склада за гориво.

СВЪРЗАНИ

Решителен Зеленски: Ще се сражаваме, до момента в който освободим Украйна 

Жителите на Киев и покрайнините бяха призовани да държат прозорците си затворени, с цел да се предпазят от евентуално нездравословни изпарения, отделени при детонацията и последвалия огнен пъкъл.

Взривовете при Василкив, за които се твърди, че са били породени от съветски балистични ракети, извършиха небето над Киев със злокобно оранжево зарево в ранните часове на неделната заран. Не е ясно дали има ранени или убити при детонациите.

Първи Си-Ен-Ен оповестиха за детонациите, близо до второто интернационално летище на украинската столица Бориспол. Те произтекоха в разстояние на към 15 минути един след различен и се задейства сигнализацията на няколко благи от епицентъра на детонацията, написа БГНЕС. 

Кметът на Василкив Наталия Баласинович сподели пред Independent, че нейният град и летището са били обстрелвани от балистични ракети. Тя сподели: " Врагът желае да унищожи всичко в близост, само че няма да успее ".

По-късно, тя записа известие във Facebook за локалните поданици, в което се споделя: " Виждате какво се случва, виждате огъня – за жалост това е нефтената база в село Крячки ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР