Видеозапис с смущаваща прогноза от председателя на Националния оперативен щаб

...
Видеозапис с смущаваща прогноза от председателя на Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

Мутафчийски не издържа: Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат!

Видеозапис с смущаваща прогноза от ръководителя на Националния действен щаб военачалник Венцислав Мутафчийски беше излъчен в ефира на TV1. " Очаквам да измрат доста хора! Яко да измрат! ", декларира професорът в края на диалог с Миролюба Бенатова.

Журналистката, която се завръща в тв ефир след дълго неявяване, излъчи изявление с Мутафчийски. Повод за срещата им е проблем с тестването на пациенти за ковид при настаняването им в лечебни заведения. Тъй като ген. Мутафчийски я приема в кабинета си на 13 май - последния ден от изключителното състояние, тя уголемява обсега и насочва поредност въпроси за систематични неточности в системата на опазването на здравето. Събеседникът й е очевидно неудовлетворен от хода на диалога и на няколко пъти упреква журналистката в неучтивост.

Излъченият запис демонстрира финален кадър, в който Мутафчийски дава отговор на въпроса " Вие какво очаквате занапред нататък да се случи? ". Той изпуска нервите си и сподели:

" Очаквам да измрат доста хора. Яко да измрат! Ей, ще видиш "

В този миг той разкачва микрофона от себе си. Бенатова споделя, че " не е добре по този начин да свършва изявлението ", само че Мутафчийски отвръща, че то от дълго време е завършило, събира си досиетата и напуща.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР