Видеозапис от нетипичното нападение срещу Фараж веднага се появи в

...
Видеозапис от нетипичното нападение срещу Фараж веднага се появи в
Коментари Харесай

От Последните Минути: Брутален Атентат Срещу Найджъл Фараж! Вижте Всичко На Видео!

Видеозапис от нетипичното нахлуване против Фараж незабавно се появи в обществените мрежи. От фрагментите се вижда, че сцената се разиграла преди предизборна демонстрация с присъединяване на Фараж. Той дошъл в Нюкасъл, придружаван от екипа си и от публицисти. Докато вървял в центъра на града, мъж изскочил и го залял с млечен шейк, след което бил отхвърлен от хората на политика. Кадрите, завъртели се в интернет, демонстрират Фараж очевидно раздразнителен, с оцапан костюм и както наподобява каращ се на своите охранители, че не са предотвратили случая.

Nigel Farage warns 'radicalised Remainers' are making campaigning 'impossible' after being hit by milkshake pic.twitter.com/BNU0QsgKfC
— The Telegraph (@Telegraph) May 20, 2019
Случаят с Фараж не е изолиран. Съветникът на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство Томи Робинсън също беше атакуван с млечен шейк. Робинсън отвърнал на офанзивата, като се хвърлил върху нападателя си и почнал да го удря. Карл Бенджамин, претендент за евродепутат от същата партия, пък беше залят с млечен шейк и замерен със сурова риба преди предизборна демонстрация в Югозападна Англия. Инцидентите отразяват климата на напрежение в Обединеното кралство поради бавенето на Brexit, отсрочен от 29 март на 31 октомври и наложил присъединяване на страната в евровота.

Nigel Farage hit with milkshake while campaigning in Newcastle

[tap to expand] https://t.co/3jxjJvIFBH pic.twitter.com/33J2yKAzBD
— BBC Politics (@BBCPolitics) May 20, 2019
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР