Видеозапис от 1995 г. показва най-модерния фитнес в Бургас и

...
Видеозапис от 1995 г. показва най-модерния фитнес в Бургас и
Коментари Харесай

Вижте най-модерния фитнес на Бургас през 1995 г., освещава го Георги Николов-Мечката

Видеозапис от 1995 година демонстрира най-модерния фитнес в Бургас и неговото освещаване в спортна зала „ Атлант ”, днешна „ Парк Арена ОЗК ” в жк „ Славейков ”. Записът е уникален и е от април месец.

В него са снимани притежателите на скъпото спортно оборудване -  основателите на Първа частна милиция Георги Николов-Мечката, Найден Милков и Рали Пенков, написа флагман.бг.

След месец и половина, на 10 юни 1995 година, пред същата спортна зала, в паркираното на същото място порше кабрио Мечката бе екзекутиран демонстративно от стрелец, който и до през днешния ден остава неразкрит. 

Вижте по какъв начин приказва Мечката, в записа са и известни хора от журналистическите среди. Разпознава се и една от знаковите политически фигури в Бургас.  Флагман разгласява видеото, което се популяризира в Ютуб от Искра тв:

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР