Видеозапис на катаджия, който излива бутилка бърбън в казанчето с

...
Видеозапис на катаджия, който излива бутилка бърбън в казанчето с
Коментари Харесай

Фукня! Катаджия замени течността за чистачките с... бърбън ВИДЕО

Видеозапис на катаджия, който излива бутилка бърбън в казанчето с течност за чистачките на патрулката, провокира вълна от отрицание в съветския интернет.

В клипа ченгето се хвали, че специалността му разрешава екстравагантността да прежали шише Jack Daniels за 1 500 рубли (около €21), само че перченето му очевидно не се е понравило на началниците му в Новосибирската полиция.

На бутилката в клипа се вижда бандерол, а оригиналността на напитката удостоверява и катаджията. "Истинско е! Бях си го приготвил за Нова година...

Работата е по-важна! Свърши течността за чистачките! ", споделя служителят на реда, след което стартира да излива уискито. "Мога да си го разреша, въпреки всичко работя в КАТ ", с горделивост оповестява героят и, сядайки в купето, възкликва "Ах, каква приятна миризмица! ".

Любители на уискито разясняват, че напитката в клипа е менте, защото на бутилката липсва изпъкнал надпис с името ѝ. В подобен случай обаче поражда въпросът от кое място служител на реда вози в патрулката си фалшификат и от кое място се е сдобил с него.

Служебната инспекция по случая в действителност е назначена точно поради съществуването на алкохол в полицейския автомобил. Ще бъде проверявано и изказванието на катаджията, че специалността му е задоволително добре платена, с цел да разхищава толкоз скъпа напитка.

Немалко консуматори в обществените мрежи обаче са на мнение, че пострадал от абсурда най-вероятно ще бъде служителят на новосибирската работа за пътна помощ "АСТ-54 ", снимал клипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР