[Видеотон България] През настоящата 2019 г. групата на Видеотон България

...
[Видеотон България] През настоящата 2019 г. групата на Видеотон България
Коментари Харесай

"Видеотон България‘‘: Удовлетворени от 20 успешни години – с поглед в бъдещето

[Видеотон България] През актуалната 2019 година групата на " Видеотон България " отбелязва 20 години от приватизацията на дискови запаметяващи устройства АД, Стара Загора.

Създаденият през 1968 година Завод за периферни устройства бързо прераства в най-голямото стопанско обединяване в България в региона на електронното произвеждане. Пикът в развиването на сдружението е в средата на 80-те години. Политическите промени след 1989 година слагат завода в тежко финансово положение.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Краят на рецесията настава с сключване на приватизационния контракт за придобиване на дискови запаметяващи устройства от унгарския холдинг " Видеотон " на 15 юни 1999 година

[Видеотон България]
Общото заседание на акционерите за въвеждане на " Видеотон " в благосъстоятелност се организира на 28.06.1999 година Новият притежател, който се подрежда измежду 6-те най-големи снабдители в региона на електронното произвеждане в Европа и измежду 30-те в международен мащаб, реструктурира дискови запаметяващи устройства и го трансформира в стабилно разрастваща се компания.

[Видеотон България]
Успешно въведен е нов бизнес модел – подписване на контракти за произвеждане, които дават на сътрудниците - световноизвестни мултинационални компании, гъвкава софтуерна база и уреди, понижен капиталов риск и разноски, необятен набор от процеси и индустриални паркови услуги, дипломиран мениджмънт и работна ръка.

[Видеотон България]
На клиентите се дават персонализирани решения с помощта на отвесно интегрираните индустриални услуги, планиране, инженеринг и ръководство на веригата за доставки.

Финансовата непоклатимост, комплексност и високо равнище на обслужване, новаторските и гъвкави решения за оптимизация на процесите и разноските, както и взаимните разработки с задграничните сътрудници ускоряват конкурентните преимущества в профила на сдруженията.

[Видеотон България]
Групата на " Видеотон България " включва четири сдружения със следния предмет на активност: дискови запаметяващи устройства АД: ръководство на активи, даване на финансови, счетоводни, HR услуги и промишлен парк, обслужващ трите индустриални компании от групата " Видеотон Бългериан Холдингс " ЕООД: машинален и електромеханичен монтаж на произведения с приложение в енергетиката, електротехниката и домашен уреди " ВЕАС България " ЕООД: засищане на печатни платки и електромеханичен монтаж " ВТ Булпласт " ЕООД: произвеждане на елементи от термопластични и термореактивни материали; инструментална екипировка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР