Видеото на практика потвърждава циркулиращите спекулации, че Русия се опитва

...
Видеото на практика потвърждава циркулиращите спекулации, че Русия се опитва
Коментари Харесай

Видео хвана Пригожин да вербува затворници за ”Вагнер” frognews.bg

Видеото на процедура удостоверява циркулиращите спекулации, че Русия се пробва да укрепи бойните си редици точно посредством набиране на пандизчии. Въпреки че съветското законодателство не разрешава подмяна на присъди затвор в подмяна на наемна работа, Пригожин настоя, че " никой не се връща зад решетките ", в случай че служи с неговата група.

" Ако служите шест месеца във " Вангнер ", вие сте свободни ", дава обещание във видеото Пригожин. 

.

Предупреждава обаче да няма дезертьори. В противоположен случай ще бъдат екзекутирани. Той също по този начин осведоми пандизчиите за разпоредбите на Вагнер, забраняващи алкохол, опиати и " полови контакти с локални дами, флора, фауна, мъже - всичко ".

Говорейки в нещо, което изглеждаше като подготвителен двор на наказателната колония, шефът на наемниците също по този начин загатна за компликациите, пред които е изправена Русия в проточилия се спор, като сподели на пандизчиите, че „ това е тежка война, даже не се приближава до тази в Чечня и другите “.

Не е ясно кой е снимал видеото, по кое време се е случило или по какъв начин е било пуснато. Според инспекция на BBC те са снимани в наказателна колония в централната съветска република Марий. Пусната е фотография на лицето от видеото за различаване, като съгласно данните има сред 71-75% съвпадане с действителна фотография на Пригожин. 

Отделно източници потвърдиха пред съветската работа на BBC, че лицето във видеото евентуално е точно той. От компанията на Пригожин Concord не отхвърлят изказванията, че на видеото е точно той.

Пригожин, който е непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин, преди този момент отхвърли връзки с групата Вагнер, чиито сили са били ситуирани в Украйна, Сирия и няколко африкански спора. Във видеото се вижда по какъв начин олигархът споделя на пандизчиите, че е " представител на частна военна компания ".

Той сподели, че новобранците би трябвало да са в „ добра физическа форма “, преди да разкрие, че първите 40 новобранци от наказателна колония в Санкт Петербург са били ситуирани по време на нахлуване против Вухлехирска електроцентрала в Източна Украйна предишния юни.

Той сподели, че пленниците са нахлули в украинските окопи и са нападнали войските на Киев с ножове. Трима от мъжете - в това число 52-годишен, прекарал повече от 30 години в ареста - са били убити. Пригожин съобщи на пандизчиите още, че от тях се чака да се самовзривят, в случай че има риск да бъдат хванати.

| Estas imágenes fueron filmadas en una colonia penal en algún lugar de Mordovia,, donde Yevgeny Prigozhin (líder de la Wagner Group) promete a los presos un indulto, si van a la guerra en. - Vía Entre Guerras
— LLanero Digital (@LlaneroDigitalV)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР