Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns ‘N

...
Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns ‘N
Коментари Харесай

Sweet Child O’ Mine - първото видео от 80-те с 1 млрд. гледания в YouTube

Видеото към #1 сингълa на именитата рок тайфа Guns ‘N Roses’, " Sweet Child O’ Mine ", публично е първото музикално видео от 80-те години, достигнало 1 милиарда гледания в YouTube. Това достижение е второто по рода си за бандата, чието видео към епичното парче " November Rain " (1992 г.) през 2018 година се трансформира в първото (и само до момента) видео от 90-те с над 1 милиарда гледания!
Guns N’ Roses завладяват с безотговорно държание международната рок сцена и не престават да вълнуват света с албума си " Appetite For Destruction " от 1987 година, който се към момента е най-продаваният дебютен албум на всички времена в Съединени американски щати с над 30 млн. релизирани копия в международен мащаб.
През 2018 година излезе юбилейната ремастерирана и разширена версия на албума, озаглавена " Appetite For Destruction: Locked N` Loaded ". Изданието е налично на физически притежател в онлайн магазин MusiscMall.bg тук: http://bit.ly/32lsPvU.
Постоянноят триумф на групата по време на турнето ‘Not In This Lifetime’ в международен мащаб му отрежда 4-то място в листата с най-успешни турнета в историята на международната музика.
Нестихващата мощ на Guns N’ Roses’ е неоспорима. С над 6.7 млн. почитатели в YouTube и рекордни видео достижения в продължение на десетилетия, бандата и емблематичната й музика не престават да вълнуват. Лоялната й почитател публика по целия свят не стопира да се връща към видеата на нейни класики и я трансформира в една от всички 200 най-гледани актьори в YouTube в целия свят за 2019 година

Ето и няколко забавни обстоятелството за Guns ‘N Roses и видеата към сингли на бандата, както и лист с ТОП 5 на всички най-гледани видеа на актьори от 80-те и 90-те години.
Факти за Guns ‘N Roses:
Видеото към " November Rain " е първото видео от 90-те години с 1 милиарда гледания в YouTube
Guns N’ Roses " Sweet Child O’ Mine " е първото видео от 80-те години с 1 милиарда гледания в YouTube
Guns N’ Roses реализират над 6.7 млн. почитатели в формалния си канал в YouTube
През 2019 година видеата на Guns N’ Roses надвишават 3.1 млн. гледания на ден
Guns N’ Roses са измежду всички 200 най-гледани актьори през 2019 година, както в Съединени американски щати, по този начин и в целия свят
Guns N’ Roses са постигнали общо над 895 млн. гледания на видеата си през 2019
През 2019 година видеото към " Sweet Child O’ Mine " приблизително дневно е гледано 590 хиляди пъти
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР