Видеото е заснето от пожарникаря Томас Роджърс в националния парк

...
Видеото е заснето от пожарникаря Томас Роджърс в националния парк
Коментари Харесай

Страшното Дойде: Портите На Ада Се Отвориха, Всичко Полетя! Ще Полудееш! Това Видео Ще Ти Вземе Акъла!

Видеото е снимано от пожарникаря Томас Роджърс в националния парк на Денвър в американския щат Колорадо през 2014.

Изумителният запис мигновено е засекретен от управляващите, и той изтече едвам през днешния ден.

Пожарникарите не могат да повярват какво се случва – от недрата на земята изригват големи пламъци, които се трансформират в огнено торнадо! Около торнадото кръжат камъни, сажди и пръст, като че ли гравитация не съществува!

Това не е всекидневно торнадо или буря, тъй като фунията е стационарна и феноменът продължава извънредно дълго! За подобен интервал от време всекидневно торнадо или би минало далеко или би спряло, „ огненият демон “ от записа сякаш стои на едно и също място!

Както може да се допусна, сензационния запис взриви различните конгреси! Според някои теории, това е портал към друго измерение, защото мястото, където е сниман невижданият феномен е свещена земя за локалните индиански племена. Огромните камъни кръжат към торнадото относително постепенно и гладко, като че ли „ плуват “ в нулева гравитация – сигурен симптом за „ тунел “ сред измеренията!

Според друга по-екстремна доктрина стартирана във форумите, това е сигурен предвестител, че портите на пъкъла се отварят и нашият свят ще бъде залят от невъобразимо зло!

Със сигурност има нещо доста гнило, щом американските управляващи са потулили изумителния запис, който сигурно би станал водеща вест по целия свят.

ТОВА СА УНИКАЛНИТЕ НЕВИЖДАНИ ДО СЕГА КАДРИ НА ПОРАЗИТЕЛНИЯ ФЕНОМЕН:

/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР