Видеото е споделено във Фейсбук от потребителя Берн Озер -

...
Видеото е споделено във Фейсбук от потребителя Берн Озер -
Коментари Харесай

Отвратително: Жена ограби бездомна котка

Видеото е споделено във Facebook от потребителя Берн Озер - притежател на ветеринарна клиника в Турция, на чиито камери за наблюдаване бил записан случаят. Той провокирал необятен отзив, а в този момент потребителите в мненията молят тази жена да бъде открита и да бъде съдена.

Мъжът публикувал видеото на своята страница, учудвайки се, че хората са в състояние да постъпват по този начин. Берн Озер разказва, че храни и се грижи за бездомните котки в квартала, една от които попаднала на кадрите, информира hurriyetdailynews.com

" Какво може да се каже за човек, който открадне малкото одеяло от котка в такова студено време? ", пише Озер.

Две жени били запечатани от камерата. Първата погалва животното и отминава, а втората открадва малко одеяло от него. То лежало в кутия, където животното се спасява от студа. Жената не просто открадва одеялото, но по някаква причина удря котката.

Видеото стана вирусно в мрежата. Потребителите се възмутиха и написаха много силни коментари, че крадлата трябва да бъде наказана. Но мнозина отбелязват, че кадрите са предизвикали сълзи в очите им. Стотици потребители на социалните мрежи призоваха властите да идентифицират жената и да започнат наказателно разследване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР