Видеонаблюдението в Благоевград, за коeто жителите на града отдавна бленуват,

...
Видеонаблюдението в Благоевград, за коeто жителите на града отдавна бленуват,
Коментари Харесай

Остават дни до включването на първите камери на Благоевград

Видеонаблюдението в Благоевград, за коeто жителите на града от дълго време бленуват, скоро ще бъде реалност. От администрацията на общината оповестиха преди броени минути, че първият стадий по процедурата за създаване на системата, която включва основни зони на града като Второ главно учебно заведение, зала " Скаптопара " и региона на Основно учебно заведение " Иван Вазов ", скоро ще бъде готово.
Тече и усилена работа по построяването на видеонаблюдението в градската градина - една от най-критичните точки. Мястото от години се слави като " рисково " поради ниската видимост. Сега, след монтирането на видеонаблюдението, популацията ще бъде по-спокойно в разходките си из зелените площи на града.
След приключването на първия стадий, остават още две, които целят обгръщането на всички зони на Благоевград.
За новаторската концепция беше обявено от кмета на Благоевград - доктор Атанас Камбитов още в края на предходната година. Целта е както да бъде обезпечен по-голямо надзор върху пътното придвижване, по този начин и да се обезпечи сигурност за жителите и жителите на града. Камерите са построени по най-високите международни стандарти, а центърът им за наблюдаване ще бъде възложен от ОД на МВР- Благоевград.
Една от главните функционалности на системата е нейната висока резолюция. Благодарение на това, ще бъдат заснемани номерата на колите на нарушителите, извършващи нарушавания на пътя. Това ще помогне на пътна полиция в по-лесното образуване и осъществяване на работата й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР