Видеоклипове в социалните медии показаха на хълмове в Бъркли Хилс,

...
Видеоклипове в социалните медии показаха на хълмове в Бъркли Хилс,
Коментари Харесай

Снежна буря вилнее над Калифорния, САЩ


Видеоклипове в обществените медии демонстрираха на хълмове в Бъркли Хилс, където вали сняг от петък (24 февруари). Бурята над Калифорния се е засилила през днешния ден, само че снеговалежът скоро ще спре, оповестява организация Ройтерс, цитирайки Националната метеорологична работа в Съединени американски щати.

Снежната стихия над Калифорния докара и до съществени вихрушка. Леден дъжд, който бързо се трансформира в сняг, падна в Голдън Стейт – той идва от север, където снежната завивка е към 25 см.

Малко преди снеговалежа, огромна част от Калифорния претърпя и извънредно мощни дъждове, които доведоха до съществени наводнения,. Този щат дълго време беше малтретиран от суша и горски пожари, напомня организация Ройтерс.

Метеоролозите настояват, че редуването на съществени зимни стихии и рисковите горещини са признак за изменението на климата. Те акцентират със страдание, че ще стават все по-чести и интензивни.

Повече от 120 000 домове и предприятия в Калифорния, най-вече в северната част на щата, в петък вечерта, оповестява локален уебсайт Poweroutage.us.

Американецът Адам Маклейн споделя пред кореспондент на организация Ройтерс, че в петък е валяло изобилен сняг. Според него е основала тежки условия за локалните поданици, които отглеждат животни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР