Видеоклипове с насилие се разпространяват в затворени канали в платформата

...
Видеоклипове с насилие се разпространяват в затворени канали в платформата
Коментари Харесай

Младежи нападат мигранти в София: Момчета преследват и бият , момичета снимат

Видеоклипове с принуждение се популяризират в затворени канали в платформата Телеграм. Според изявленията нападенията са върху мигранти и хора с арабски генезис. 

Групи младежи обикалят към метростанции в София и търсят хора, които им наподобяват на мигранти. Задават им въпроси и в случай че открият, че не знаят български, ги атакуват.

Жена от разбъркан генезис, която не смее да покаже лицето си, сподели пред bTV, че в тези групи младежите се уговарят за място и час, с цел да атакуват хора от арабски генезис. Публикува се и информация какъв брой души са били нападнати.

Мъж, също поискал анонимност, описа за афганистанец, който живее от 2006 година у нас, женен е за българка, само че редовно е унизен от сходни групи младежи.

Момчета преследват и бият, а девойки снимат, описа мъжът. 

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са осведомени за клиповете, открити са някои от участниците и се води досъдебно произвеждане.

Пребиха с камъни и железни пръти афганистанец и брачната половинка му пред дома им в София

Непознати нападнаха афганистанец и жена му в София, съобщава Нова телевизия. Съпрузите били бити с камъни и железни пръти измежду бял ден пред дома им в София. Нападателите били млади мъже и едно момиче.

Джавед Нури тръгвал за работа със брачната половинка си. Пред блока видял групата момчета, които не познавал Сторили му се съмнителни и се обадил на тел. 112. По думите му едното момче било към 16-годишно. Трима се нахвърлили върху него с арматури, а брачната половинка му подгонили с голям камък.

Джавед се скрил в заведение, където помолил клиенти да се обадят на полицията. Нападателите почнали да го заплашват, че ще го убият и ще влязат у тях.

 
Афганистанецът живее в България от 2003 година Съпругата му е българка. Тя е в потрес, само че в положително здравословно положение. Двамата живеят на друго място и считат да продадат жилището си и да се реалокират.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР