Видеоклипът бе представен в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube

...
Видеоклипът бе представен в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube
Коментари Харесай

18-годишен диша във врата на Фики и Галин


Видеоклипът бе показан в формалния канал на “Пайнер “ в YouTube – PlanetaOfficial. Лентата незабавно бе видяна от меломаните, а ползата и поддръжката към младия реализатор пролича още в първите мнения за песента.

“Дебют на 2018! Голямо бъдеще има това момче,уникален глас и доста хубав “, “Денис, продължавай да ни радваш с такива мeлодични песни! “, “Истински гений. Заслужава огромен триумф, поисквам му го! Използвай този брутално крепък глас “, “Ето я новата огромна звезда в бг музиката “ – са някои от първите мнения.

След мощния старт на своята музикална кариера с дуета с Цветелина Янева – “Грешка беше “ и присъединяване в плана на Джулия “Оп-оп “, с “Мило мое “ Денис Теофиков дава сериозна поръчка, бе е едно от обещаващите млади имена в българската музика.

Интересът към него пролича и по време на концерта “17 години телевизия Планета “, където още с появяването си на сцената на зала “Арена Армеец “, бе посрещнат с бурни овации от публиката.

Новото му заглавие сигурно ще откри място в плейлистите на DJ-те този сезон. Заслугата за сполучливия сингъл е на Diamond Beat Production /музика и аранжимент/, Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production /текст/ и режисьорът Георги Марков, основал истинското видео на “Мило мое “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР