Видеоклип засне умопомрачителния момент, когато човек бе хванат да натиска

...
Видеоклип засне умопомрачителния момент, когато човек бе хванат да натиска
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО: Лъв без наморник излиза от кола, руският му стопанин се кълне, че звярът е добронамерен

Видеоклип снима умопомрачителния миг, когато човек бе заловен да натиска лъв в задната част на колата си в средата на многолюден съветски град. Якуб Далгатков бе сниман, поставяйки огромната котка, която държеше на каишка, в задната част на черната си кола и минавайки през Махачкала, столицата на Дагестанската република в югозападна Русия, написа " Дейли Мейл ". На клипа, сниман преди няколко месеца, се вижда по какъв начин звярът се дърпа в другата посока, с цел да не се качва в автомобила.

Лъвът, наименуван Гайдар, по-късно се пробва да избяга през прозореца на колата и Далгатов го бута обратно, преди да отпътува. Лъвът не носи наморник.



Руската полиция стартира следствие след публикуването на видеоклипа и бързо разпознава стопанина.

Далгатов споделил на служителите на реда, че видеото е остаряло, от април 2017 година Той твърди, че към този момент не е собственик на лъва, въпреки че не е ясно къде е животното в този момент.



Далгатов също убеждава управляващите, че някогашният му домакински любим е бил доброжелателен лъв и " въобще не бил рисков ".

Треньорът на диви животни Артур Багдасаров съобщи пред локалните медии обаче, че е невероятно един лъв да бъде на 100% питомен и обуздан.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР