Видеоклип, запечатал поредната проява на агресия на пътя на светофар

...
Видеоклип, запечатал поредната проява на агресия на пътя на светофар
Коментари Харесай

Шофьор камикадзе“ преби британец, направил му забележка за неправилно шофиране


Видеоклип, запечатал следващата демонстрация на експанзия на пътя на светофар във Велико Търново, обиколи обществените мрежи в неделя.

Нагъл водач налетя на пердах на британец с мотор, осмелил се да му направи забележка за погрешно изпреварване и шофиране с превишена скорост.

" Не съумях да фотографирам целия пердах, тъй като бях сама и ме беше боязън... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. " Магистрална " на заплаха, движейки се с превишена скорост... Накрая индивидът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него ", написа авторката на видеото Мария Йотова.

Тя е студентка, живееща от 5 година в Италия. По думите й, до момента в който минавала през остарялата столица, джип правел тройни изпреварвания, засичал другите коли и се носел с доста по-висока от допустимата скорост (главният път София-Варна към момента минава през град Велико Търново, б.р.).Черният джип Инфинити FX 50 е с регистрация от София област - Следствен отдел към окръжна прокуратура 8947 Вербовъчна разработка.

" Този с джипа караше извънредно по " Магистрална ", засече мен, една образователна кола и още доста. Изпреварваше дори отвътре на платното и направи същото и с този човек с мотора (той се оказа англичанин). На светофара индивидът от мотора слезе засегнат и стартира да му вика... и тогава към този момент другият слезе от джипа и стартира да го удря ", описа младата жена пред Нова телевизия в понеделник.

Тя показа, че всички мъже от колите и чиновниците от близката бензиностанция са останали безучастни. Оказва се, че няма нито един подаден сигнал до 112 или по различен метод до органите на реда.

Мария Йотова твърди, че възрастният човек е съборен на земята и ритан от водача.

Полицията във Велико Търново се самосезира и откри самоличността на нападателния водач от видеото. Показания ще даде и Мария Йотова. В полицията обаче не е постъпила тъжба от нападнатия мъж.

Според информация на ″Велико Търново утре″ 61-годишният английски жител, непрекъснато пребиваващ в България, с адрес в община Севлиево, и 33- годишният лидер на лекия автомобил от гр. Правец нямат искания един към различен. На двамата са формирани предупредителни протоколи. На лидера на автомобила е формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство, който ще бъде импортиран в съда за разглеждане.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР