Видеоклип в Youtube на дворец, за който се твърди, че

...
Видеоклип в Youtube на дворец, за който се твърди, че
Коментари Харесай

Навални публикува клип с двореца на Путин

Видеоклип в Youtube на замък, за който се твърди, че е на съветския президент Владимир Путин, провокира възторг, събирайки над 56 млн. гледания, откакто бе оповестен във вторник, написа уеб сайтът „ Инсайдър “.

Близо двучасовото видео демонстрира фрагменти, снимани с дрон над екстравагантно имение наоколо до курортният черноморски град Геленджик в южната част на Русия. Клипът е оповестен  в канала на съветския опозиционер Алексей Навални, който сега се намира в затвор в Москва, откакто се завърна в Рисия след 5-месечен престой в Берлин, където бе лекуван от отравяне с новичок.

Той бе задържан незабавно при кацането си на летище „ Шереметиево ” по обвиняване, че е нарушил условната си присъда от 2014-а година. Според Навални, Птуиин е построил двореца с противозаконни средства, предоставени му от неговите другари олигарси.

Палатът се простира на повърхност от 170 декара, като по думите на опозиционера той коства 1,4 милиарда $. Той също по този начин споделя, че голяма площ от близката на парцела земя е благосъстоятелност на съветската  Федерална работа за сигурност. Палатът има басейни, питейни заведения, казино, 11 спални, 2 площадки за хеликоптер и подземно помещение за хокей на лед.

От Кремъл отхвърлят Путин да е обвързван по какъвто и да е било метод с парцела.

„ Това не е истина. Няма замък, той не е притежател на никакъв замък “, съобщи по-рано тази седмица пред Си Ен Ен представителят на Кремъл Дмитрий Песков. „ Това са единствено клюки, като сред личните на тези пространства фактически имаше разногласия, който обаче нямат връзка с президента Путин “, добави той.

От „ Исайдър “ прецизират, че не са съумели да създадат самостоятелна инспекция на изказванията на Навални.

„ Това е като страна в страната, в която ръководи един закрепостен цар. Дворецът е издигнат по метод, по който никой не можа да го доближи по суша, море или въздух. Хилядите хора, които работят там, не могат даже да носят елементарен мобилен телефон с камера… само че ние ще проникнем вътре “, споделя Навални във видеото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР