Видеоклип с президента на Венецуела Николас Мадуро, който яде изискано

...
Видеоклип с президента на Венецуела Николас Мадуро, който яде изискано
Коментари Харесай

Мадуро скандализира Венецуела: Страната гладува, а президентът пирува

Видеоклип с президента на Венецуела Николас Мадуро, който яде изтънчено печено в безценен ресторант в Истанбул, провокира вълна от гняв в южноамериканската страна, а и отвън нея. Не него се вижда по какъв начин известният турски началник готвач Нурсет Гьокче реже по артистичен метод месо пред президента и брачната половинка му Силия Флорес, оповестява Би Би Си.

 
Причината за яростта в обществените мрежи е фактът, че близо две трети от жителите на Венецуела страдат от недохранване в последните години, а аленото месо е извънредно дефицитна стока.
 
Шеф Гьокче пусна три клипа в Инстаграм от визитата на Мадуро в ресторанта му, само че по-късно ги изтри. Въпреки това фрагментите се завъртяха интензивно в интернет.
 
Вижда се по какъв начин готвачът, именуван още „ Соленото парче “ поради артистичния метод, по който поръсва със сол месото, реже печеното с възторг пред президентската двойка. В този миг Мадуро споделя: „ Такива моменти са един път в живота “. Освен това той пуши пура от кутия, на която е гравирано името му, а Силия Флорес държи тениска с лика на готвача.
 
Гьокче има няколко първокласни ресторанта в Съединени американски щати, Близкия Изток и Турция, а клиповете, на които кълца месо, имат милиони гледания. В заведенията за хранене му порция месо коства стотици долари.
 
Освен към президента на Венецуела, тежки думи са отправени и към Гьокче. „ Не знам коя е тази откачалка „ соленото парче “, само че този вид, на който е толкоз горделив хазаин, не е президент на Венецуела. Той в действителност е един тлъст деспот на една нация, където 30% от хората ядат единствено един път дневно, а децата страдат от недохранване “, написа в Туитър американският сенатор от Републиканската партия Марко Рубио.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР